2777
2789

الان پست گذاشتم ولی نمیدونم چرا تعطیل شد اخه نمیدونم مساله ب این مهمی چرا باید پاک شه خواهرم  امشب ک رفته با پسرش جلو در بخاط چهارشنبه سوری یکی ترقه زده خورده ب چشمش الان میخوان ببرنش عمل کنن بیمارستان فارابی بستریه خیلی نگرانشم میگن شبکیه چشمش اسیب دیده ولی میگن چیزی توی چشمش نیست عکس ک گرفتن کسی تجربه داره کمکم کنه داغون شدم دیگه همش امسالمون تو بیمارستانا گذشت

خدایا تو دلیمو سپردم ب خودت سالم سالم بگیرمش تو بغلم 

ای وای من.انشاالله که چیزی نباشه عجب آدمایی هستند خوشی آدم را تبدیل به درد و مریضی میکنند

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی هنوز بعضیا فرهنگ چهارشنبه سوری رو نمیدونن باید خیلی محتاط باشید برای بیرون رفتن طبیعیه که هرآن ...

اره ولی خواهرمم بخاطر پسرش ک ده سالشه رفتن کنار هم وایسادن و دور بودن میگه اصلا نمیدونم این از کجا اومده خورده ب چشمم

ای وای من.انشاالله که چیزی نباشه عجب آدمایی هستند خوشی آدم را تبدیل به درد و مریضی میکنند

اره بخدا نمیدونم چرا باید پرت کنن سمت کس دیگه اخه

اره بخدا نمیدونم چرا باید پرت کنن سمت کس دیگه اخه

جوانه جاهل اند نمیدونن چه بلایی سر بقیه میارند.انشاالله خدا رحم کنه  ۷تا نادعلی واسه خواهرت بخون

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
جوانه جاهل اند نمیدونن چه بلایی سر بقیه میارند.انشاالله خدا رحم کنه  ۷تا نادعلی واسه خواهرت بخو ...

چشم میخونم حتما ممنون