2777
2789
عنوان

اعتراض به تبلیغات بی رویه سایت

148 بازدید | 27 پست

این چه وضعیتی هست درست کردین بسیار بسیار زشت و رو اعصابه مطمین باشین ما هیچ کدوم رو از سر لج شماهم باشه نگاه نمیکنیم لطفا مسیولین  سایت یه کم به اعصاب مخاطبتون احترام بزارین

۱۰۰۰۰۰۰۰ تا لایک

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبلیغات من افقی بود حالا عمودی شده😐

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بسیار بی معنی کرده 

یعنی چی این،، کم خودش تبلیغ داشت اینم اومده کل صفحه رو میگیره اههههه

آقایون درخواست دوستی ندین، مگر بحث مرگ و زندگی باشه که اونم رد میدم 🤭من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.دارای کارت اهدای عضو 🙂🌱🤍    تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن🥲

خودشون هم می دونن . اما هدف اول درست کردن این سایت برای سازندگانش پول در آوردن هست و بعد خدمت . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
خودشون هم می دونن . اما هدف اول درست کردن این سایت برای سازندگانش پول در آوردن هست و بعد خدمت .  ...

حداقل سلیقه به خرج بدن اونم تبلیغ زانو که شکل همه چی هست غیر زانو اینم تبلیغات دراز وزشت که نصف صفحه رو گرفته

خیلی خیلی رو اعصابه مخصوصا اونی که پایین صفحههی میبندیش باز ظاهر میشه

عجیب رو اعصابه دیگه حوصلشو سر میبره میزنی از سایت بیرون

وقتیم میخای دوباره بیایبخاطر تبلیغا میگی ولشکن بابا

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
حداقل سلیقه به خرج بدن اونم تبلیغ زانو که شکل همه چی هست غیر زانو اینم تبلیغات دراز وزشت که نصف صفحه ...

عمدا هست اش برای جلب توجه  خیلی تاپیک اعتراضی زدن اما توجه نمی شه

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .