2777
2789
عنوان

لطفا از این مامان ها نشید..

175 بازدید | 14 پست

مامان من بهم گیر داده نباید روزه بشی به خاطر اینم نیست که بگه ضعف میکنی و اینا نه از این کار ها بعدش میاد و واقعا تیلی بی ادب هست و همش منو مسخره میکنه بعدم میگه من صبح بلند نمیشم چیزی،هم برام درست نمیکنه

کاربری دست دونفر هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا یعنی چی چیزی برات درست نمیکنه مگه چند سالته 

مگه با بچه سه ساله حرف میزنی ک بهش میگی بی ادب😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

سحری با نون پنیر شیر خرما میوه اینا سر کن. اصلا نیاز نیست حتما پلو خورشت بخوری. اینجوری سبک تر هم میخوابی.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
۲۲ سالمه

بخدا فک کردم ی بچه ۱۲ ساله تاپیک زده رفتارت خیلی بچگانس

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

وا یعنی چی چیزی برات درست نمیکنه مگه چند سالته  مگه با بچه سه ساله حرف میزنی ک بهش میگی بی ادب ...

من به خاطر این که برام چیزی،درست نمیکنه نگفتم بی ادبه به خاطر چیزی دیگری گفتم

کاربری دست دونفر هست