بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببخشید براارز دیجیتال باید حتما حساب خارجی باز کنیم؟ من بلد نیستم اصلا چجوری میخرن
بدون آموزش اصلا فکر ورود به ارز دیجیتال رونکتید
نیازی به صرافی خارجیم نیست از صرافی های داخلیم میتونید استفاده کنید
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
راستی منم زیاد بلد نیستم تازه میخوام یاد بگیرم ولی اینو میدونم (اگر اشتباه نکنم) یه ...
Uid یه شناسه کاربری هست که کاربرد های مختلفی داره یکیش شناسایی ماربر هست و نقل و انتقالات داخلی میشه انجام داد و...
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
یعنی. حتی اگه از پول کم هم شروع کنیم ممکنه کمتر بشه؟
آمار و احتمالات هست هرچیزی ممکنه