2777
2789
عنوان

بچم گرسنه خابید😭 امروز هیچی نخورده

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم ناراحت نباش مریضه خودمون مریض پیشیم میبینی اشتها نداریم حالمون بده اونم همینطور بچه منم دوسالشه مریض شد فقط کلش مونده لاغر شده غصه نخور قربونت بشم بهترشد جبران میکنی براش...بندی بردیش؟

نکنه این سرماخوردگی جدیده گرفته باشدش؟

آرامشی مثِ شبایی که داره برف میباره...همونقدر در سکوت،آرامش...تو کلبه ی کوچیک روستاییمون،کنار بخاری هیزُمی با صدای تَرق تُروق چوبا که لابلای صدای جغد تنهایی که مظلومانه داره میخونه خودمو تو فکرو خیال گُم میکنم و غرق میشم تو...

بچه منم وقتی اسهال شد همینطوری بود کلی لاغر شد بعد اینکه خوب شد بردمش دکتر چندتا شربت و قرص تقویتی داد کم کم برگشت 

عیب نداره تو مریضی اشتها کم میشه همون واسه بدن مفیده مهم اینه که مواظب باشی آب و املاح بدن کم نشه دوغ بهش بده 

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

الهی بگردم ویروس جدیده اسهال در کل خوبه یعنی بدن داره مقابله میکنه ویروس رو دفع کنه ولی از اون جایی که آب بدنش دفع میشه باید جبران کنی شیر نمیخوره؟؟ مثلا وقتی تو خوب عمیقه با شیشه شیر بهش آب میوه تازه دمنوش حتی آب خالی بدی بهش بخوره؟ یه پودری هست به اسم ors دکتر داده بود به بچه داداشم که اسهال داشت شدید ولی نمی‌خورد ما تو خواب عمیق بهش می‌دادیم به علاوه مامانم براش آب ماهیچه می‌گرفت اونم می‌خورد قوت بگیره درست کن واسه بچه ات خیلی خوبه. اگر دیدی هیچی نمیخوره حتما حتما ببرش اورژانس بهش سرم میزنن آب بدنش کم بشه خطرناکه . الهی بلا دور باشه ازش 

داره دندون در میاره؟ حواست باشه آب بدنش کم نشه شده یه قاشق هم بدی بده بریزه بیرونم بهتره از هیچه &n ...

نه دندونش نیست

بخدا امروز از دستش گریه کردم‌اصلا دهنشو باز نمیکنه 

دکتر هم سرم زد هم پودر داد ولی خوب نمیشه بچم😭