2777
2789

دیشب خواب دیدم ۵ و ۴ تا پیرزن غریبه دورم دور زده بودن النگو ام رو از دستم در آوردن و شکستن هر چقدر گریه میکردم ولم نمیکردن و النگو رو شکستن 

به نظرتون تعبیرش چیه ؟ ممکنه بخت ام رو بسته باشن ؟

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

انشاءالله خیره 

تعبیر خوابت رو از زن جماعت نپرس اگه میخوای بخیر بگذره

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به بستن بخت نداره خیالت راحت .. صدقه بده وقتی نگرانی 

تو یه سایتی دیدم و گذاشتم یکی گفتش ممکنه بختت رو بسته باشن یا بخوان رابطه ای عاطفیت خراب کنن 

خب رابطه ی عاطفی الان ندارم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
تو یه سایتی دیدم و گذاشتم یکی گفتش ممکنه بختت رو بسته باشن یا بخوان رابطه ای عاطفیت خراب کنن  ...

خوب همین رابطه عاطفی نداری تمام شد... پیگیری نکن میشه ملکه ذهنت... دلتو بسپار به خدا 

اون پیرزنا عقل و درایتت بودن که النگو یعنی وابستگی و قفل و زنجیرت به عادتهات رو شکستن خیلی هم خواب خ ...

اخه اون پیرزن رو قبلا تو  خواب دیده بودمش تو یه خواب ترسناک که می‌خواست منو ببره سمت قبرستون با خودش این باری چند نفر دیگه هم باهاش بودن بعد من کلی گریه میکردم شدید و ناراضی بودم ولی اونا عصبی و بی رحم 

چ تفسیر قشنگی کردین خدا کنه این باشه 

ببین نظر شخصی من اینه وقتی خودت حس خوبی از خوابت نداری دنبال تعبیرش نباش... صدقه بده و رها کن خودتو ...

درسته ممنونم 

اخه اون پیرزن رو قبلا تو  خواب دیده بودمش تو یه خواب ترسناک که می‌خواست منو ببره سمت قبرستون با ...

سوره بقره رو بخون الانم که ماه قرانه انشالله هر شر و بدی هست ازت دور باشه

اللهم عجل الولیک الفرج ❤
سوره بقره رو بخون الانم که ماه قرانه انشالله هر شر و بدی هست ازت دور باشه

ممنون گلم خداوند نگهدارتون باشه