2821
2789
عنوان

لطفا بیایید کمکم کنید

178 بازدید | 29 پست

سلام من چند سالی میشه با یکی دوستم دعوا هایه زیادی داشتیم اما چند وقتیه همش فوش میده و به خانوادم به خودم توهین میکنه بارها خوردم کرد با توهینایش باز رفتم منت کشی حتی اون بهونه اورد و من اسرار اشتی کرد که جدا نشیم ولی دوباره بیشتر از قبل حرف زد اخه همش قبلا میگفت دوست دارم باورم نمیشه اینا و میگه ..نمیتونم تموم کنم و ادامه هم میدم انگار چیزی نشده ولی دوباره اون خراب میکنه توروخدا بیایید کمکم کنید خیلی حالم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کافی بداین فک کنی ک هیچکس حق نداره باعث ناراحتی و تخقیر تو و خانوادت بشه ،همچین کسی حتی ارزش فک کردنم نداره

چن روز سرت گرم کن،بهش پیام نده،نترس جز اینکه ارزشت حفظ بشه اتفاقی نمیوفته

واقعا چجوری میتونی بخاطر ی حس زودگذر اونم بخاطر کسی ک ذره ای برات حرمت قائل نیس ب خود کشی فک کنی،خجالت بکش دختر

توروخدا راه حلی میدونید بگید بهم  خیلی حالم بده حتی دارم به خودکشی فکر میکنم ممنون میشم کمک کنی ...

هیشکی ارزش خودکشی نداره حتی عشقت

این که اشتباهیه کلا

راهش بخشیدن و قبول اشتباهته

و بعد ببیتی کسی از خودت مهمتر نیست

الان درگیر احساساتی 

اینارو قبول کنی احساساتت اوکی میشه 

بعد منطقی همه چی حل میشه 

کافی بداین فک کنی ک هیچکس حق نداره باعث ناراحتی و تخقیر تو و خانوادت بشه ،همچین کسی حتی ارزش فک کردن ...

توروخدا اگه راه حلی میدونین فراموش کنم بگید هممون این حس برامون پیش اومده که وابسته کسی بشیم 

بعد یه هفته هم باشه دوباره یادس میوفتم

توروخدا اگه راه حلی میدونین فراموش کنم بگید هممون این حس برامون پیش اومده که وابسته کسی بشیم  ...

ب همین کاراش و حرفاش فک کن ک چقد بی ارزشت کرده و ناراحتت کرده کافیه،سرت با کار  و بیرون رفتن و اهنگ و دوست گرم کن،شمارش حذف کن،بلاکش کن،زیاد گوشی دستت نگیر

چطوری ببخشم 😔حرفاش رو دلمه انگار دنیا ویران شده رو سرم هرچی میخوام بخوابم نمیتونم یاد حرفاش می افتم ...

ببخش بخاطر خودت که سزاوار آرامشی 

سزاوار زندگی ای

سزاوار آدم درستی

نمیگم که اونو ببخشی و کوچیک بشمری 

فقط بخاطر خودت ببخشش و رها کن

این احساسات منفی ازت دور میشه

ب همین کاراش و حرفاش فک کن ک چقد بی ارزشت کرده و ناراحتت کرده کافیه،سرت با کار  و بیرون رفتن و ...

بدبختیش اینه نزدیکمونه حتی نمیذاشت تنها بیرون برم همش میگفت نباید تنها بری اگه میرفتم دعوا میکرد حتی بهم میگه تو سنگین نیستی تو فلانی و... 💔

ببخش بخاطر خودت که سزاوار آرامشی  سزاوار زندگی ای سزاوار آدم درستی نمیگم که اونو ببخشی و کوچ ...

همش گاهی میشینم و فکر میکنم میگم منم که بهش حرف زدم حتما برا این اینجوریه رفتارش ولی اینجوری درست نیست فقط نمیتونم قلبمو قانع کنم