سلام من چند سالی میشه با یکی دوستم دعوا هایه زیادی داشتیم اما چند وقتیه همش فوش میده و به خانوادم به خودم توهین میکنه بارها خوردم کرد با توهینایش باز رفتم منت کشی حتی اون بهونه اورد و من اسرار اشتی کرد که جدا نشیم ولی دوباره بیشتر از قبل حرف زد اخه همش قبلا میگفت دوست دارم باورم نمیشه اینا و میگه ..نمیتونم تموم کنم و ادامه هم میدم انگار چیزی نشده ولی دوباره اون خراب میکنه توروخدا بیایید کمکم کنید خیلی حالم بده
دوسش دارم نمیتونم هرچی میخام تموم کنم فقط چند روزه باز میرم سمتش و کلی حرفی هم که زده فراموش میکنم کاش میتونستم زندگی عادی داشته باشم به خدا دارم میمیرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توروخدا اگه راه حلی میدونین فراموش کنم بگید هممون این حس برامون پیش اومده که وابسته کسی بشیم ...
ب همین کاراش و حرفاش فک کن ک چقد بی ارزشت کرده و ناراحتت کرده کافیه،سرت با کار و بیرون رفتن و اهنگ و دوست گرم کن،شمارش حذف کن،بلاکش کن،زیاد گوشی دستت نگیر