بچه ها من خونم آپارتمانه تراس هم نداریم.چند وقته توستر خریدم که بتونم مهمان میاد جوجه درست کنم.اما اینقد جوجه ها خشکن میشن که مهمون بیچاره باید کشتی بگیره .حالا تصمیم گرفتم از این سرخ کن های بدون روغن بگیرم به امید اینکه جوجه های نرم و تقریبا شبیه زغالی درست کنم.کسی درست کرده خوب شده؟؟؟؟؟؟
سلام عزیز اول بزار فرا داغ بشه بعد مرغی که از قبل پرینت کردی رو بزار تو فویل آلومینیومی و بزار تو توستر خوشمزه و نرم و آبدار میشه من خیلی. درست میکنم به این شکل اصلا آبش کشیده نمیشه
من تکه های جوجه طعم دار شده رو اول با یه کمی آب و نمک و زعفرون می پزم البته با آب کم بعدش که ۸۰ درصد پخت انجام شد و آبش ته کشید میذارم توی هواپز که کمی کباب بشه اینحوری خشک نمیشه
از روابط انسانی خستهم؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی