2777
2789

سلام.دوستان من با ی آقا در مرحله آشنایی هستم.از اخلاق و رفتارش خوشم میاد و بنظرم خیلی باشخصیت و محترم هست.خانواده خوبی داره و درست تربیت شده.با حیا و چشم پاک هست.خلاصه از نظر اخلاقی تایید شده هست.و بگم شناختم از خودش و‌خانوادش برای الان نیست .یجورایی آشناییم.خیلی با درک و مهربون هست.یجورایی بقولی سر سفره پدر مادر بزرگ شده.شغلشم خیلی خوبه در حد پزشک.بشدت هم ب من علاقه داره و اینو خودم و بقیه تایید میکنیم برای الان هم نیست مدت طولانی هست.حالا مشکل من اینه ک ایشون اگر چه ظاهر معمولی داره اما ظاهرش با اون چیزی که همیشه مدنظر من بود متفاوته.و یجورایی میشه گفت اینجوری نیست که بگم ب دلم میشینه

.همین باعث شده حس خاصی نداشته باشم.اولین آشناییم هم هست.🤦🏻‍♀️الان نمیدونم چیکار کنم.میشنوم که خیلیا میگن ظاهر مهم نیست و عادی میشه و اینا.اما میترسم پشیمون‌بشم.میشه نظرتونو و با دلیل بگید.برای کسی همچنین چیزی پیش نیومده ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه به دلتون نمیشینه خیلی مهمه.به این فک کن شاید بچت شبیهش شد

خب آخه همه بهم می‌گن پشیمون میشی و‌من بشدت ترس دارم که بگم نه و بعدا پشیمون شم بگن دیدی اشتباه کردی 🤦🏻‍♀️

اول به باطن خودت ورود. کن اگه ظاهر واست مهمه تصمیم بگیر اگر نه ک ماشالله خیلی ازش تعریف کردی دیگه جا ...

ظاهر برام مهمه واقعا.چون ظاهر خودم خدایی خوبه.اینقد خوبه همچیش بجز این ی قلم که شاید ب دل خیلیا هم بشینه ولی من نه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خیلی سخته تصمیم گیری

این حرف که میگن فقط اخلاق مهمه و ظاهر مهمه نیست کشکه

تو تا اخر عمرت میخوای با یه نفر زندگی کنی دوران جوونی و پیری رو با هم بگذرونید بچه دار بشید باید ظاهرش رو بپسندی نمیگم باید خوشگل باشه ولی در حدی باشه که بپسندیش 

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

بیخیالش شو چون اخلاقشم معلوم نیس چی از آب دربیاد

چطوری ادعا میکنی میشناسیش؟ ببین حتی مشاوره‌‌های قبل از ازدواج هم نمیتونن ادعا کنن طرف رو میتونن بشناسن. اون شناختی که قراره ازش حرف بزنی وقتیه که بری زنش بشی یعنی تمام اختیاراتت رو بدی به دستش و باهاش بری زیر یه سقف یعنی **خرش از پل بگذره**.... یعنی زیردستش بشی یا تمام حق و حقوقت رو بگیری ولی احتمالا مهریه صفر که بازم به هیچ دردی نمیخوره

امیدوارم ناراحت نشده باشی ولی من خیلی دروغ و دورویی توی ازدواجم دیدم. انگار حواستم که جمع کنی بازم فایده نداره. تا زیر یه سقف نری معلوم نمیشه

توکل به خدا🌿