2777
2789
عنوان

🔴🔴🔴🔴🔴امشب جشن قهرمانیهههههههههه🔴🔴🔴🔴🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 31 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که تهرانید با یه کم پسرنه کردن قیافه راحت میشه داخل شید. نمیشه؟ تفتیش بدنی هست برا همه؟
حال من خیلی خوبه. اینجاهم میام با دوستای مجازیم بگم و بخندم و شادتر شم. لطفا اگه قصد ضدحال زدن دارید تاپیک رو ترک کنید.
من نمیدونم استقلال ۶تاییه یاپرسپولیس ولی چون همسرم پرس پلیسیه بهش میگم ۶تاییا😂 اونم هی میگه وااااای مانیستیم استقلال ۶تایییییه این صدبار
امان ازبیکاری😔 یعنی دنیابه این بزرگی فقط کاربراهمسرمن نیست😭
نه بابا شوهرم نمیزاره که ولی یه دختره بود رفته بود به شکل پسرا تو استادیوم از اون ببعد بیشتر هواسشون هست هوررررراااااا خیلی هیجان دارم مطمئنم شب دمه خونمون بزن و بکوبه
خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
پدیده پرسپولیس اسم تیمه؟
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.