2777
2789
عنوان

مامانا ی سوال فنی و مهم

109 بازدید | 15 پست

خانوما یسوال .من تازه زایمان کردم کلی کارت هدیه دارم رفتم انتقال بدم به کارت شخصیم هرکاری کردم از عابربانک نشد ..نمیشع کلا کارت هدیه هارو انتقال داد؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو هم چقدره

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

ن فك كنم فقط بشه خريد كرد باهاش يني با كارت خوان كشيدش

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

کارت بانکیه؟ من انتقال دادم هر بانک باید از عابربانک همون بانک انتقال داده بشه نه بانک دیگه

کارت هدیه دیگ ..میخوام انتقال بدم ب کارت خودم ..عه میشه اونجوری؟؟خب اخه بعضیا از پست بانکه اونارو چیکارکنم

۲۰ذتومن 

ببین میشه بری طلا فروشی ‌ طلا بخری

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
کارت هدیه دیگ ..میخوام انتقال بدم ب کارت خودم ..عه میشه اونجوری؟؟خب اخه بعضیا از پست بانکه اونارو چی ...

عابر بانک پست بانک هست ولی کم است .

اگه یه اشنا داری که دستگاه پوز داشته باشه میتونی کارت بکشی . پولشو بگیری

اره میدونم ولی خب روم نمیشه اون همه کارتو بردارم ببرم بندع خدا یدونه یدونه بزنع

چند تاس؟

حالا بگو چ اشکالی دارع