2777
2789
عنوان

تا حالا انلاین شاپ داشتید

763 بازدید | 28 پست

سلام چطورید😊

میخام انلاین شاپ بزنم اما تجربه ای ندارم میشه اگه تجربه ای دارید یا نکته ای میدونید از بقیه انلاین شاپ اا بهم بگید ممنونم میشم

به نظر شما کدوم یکی از اینا برای انلاین شاپ خوبه 

لباس زیر 

جوراب

محصولات روتین پوستی 

لباس زنانه 

بودجه ام در حدود ۱۰ میلیون هست 

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک اول این کاربر رو بخون

@shopp  

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
فعلا تو کمدا فعالیت کن ببین سود داری!؟؟ من لباس بچه تو تل کانال داشتم، چون از تولیدی جنس تهیه میکر ...

چطور عضو های کانال تون افزایش دادید

کمدا خیلی شناخته شده نیست مثله با سلامه؟

انلاین شاپ چی داشتید ؟ چرا شکست خوردید؟

دریم کچر درست می کردم

باید تجربه داشته باشی شما هم شروع کنی احتمالا بار اول شکست می خوری چون تجربه نداری

باید خیلی هم تایم بزاری تا موفق بشی تقریبا تمام روز

فعلا تو کمدا فعالیت کن ببین سود داری!؟؟ من لباس بچه تو تل کانال داشتم، چون از تولیدی جنس تهیه میکر ...

لباسا دور ریز نداشت؟