2777
2789
عنوان

وسایل برقی جهیزیه

97 بازدید | 15 پست

بچه هاایناروخریدم اگه چیزی لازم وکاربردی بگین اضاف کنم

گوشت کوب برقی تک کاره

همزن. کاسه دارنخریدم بنظرم اضافی اون

مخلوط کن

آسیاب

آبمیوه گیری

کتری برقی

چای ساز

پلوپزمال مامانمه استفاده نکرده همونوبرمیدارم

خردکن 

تسترهم بعدن میخرم

چیزی مدنظرتونه بگین یالیستم کامل🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به نظرم خوبه فقط کاش همزنو کاسه دار میخریدی مثلا یه چیزی رو چهار دقیقه باید هم بزنی دستت باید بند باشه اما من روشن میکنم میرم یه کار دیگه انجام میدم اون 4 دقیقه بالاسرش که باشی میشه 40 دقیقه😂

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

آب مرکبات گیرچی بنظرم زیاداستفاده نمیشه نظرشماچیه

اب میوه گیری که نوشتی خوبی 

ببین اب مرکبات گیری بستگی ب خودتون داره . ببین بعدنا میشه ازش استفاده کنی ؟

اگه باشه ک خب خوبه 

من بچه هام مریض میشن براشون اب پرتقال میگیرم

جدی یکم جاگیرکاسه داریعنی کاسه داربخرم

من خیلی بیشتر راضی ام، جاگیر باشه می ارزه البته اگه واقعا استفاده میکنی، من ماهی سه چهاربار استفاده میکنم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

منم دارم جهزیه میخرم 

بجز اینایی ک نوشتی من اینارم خریدم : اسپرسو ساز ، هوا پز ، مخلوط کن کاسه ای ، مهلوط کن دستی ، اصاره گیر ، اب مرکبات گیر ، فوم شیر ساز ،غذاساز ،تستر ،وافل ساز، شاندویچ ساز، میوه خشک کن ، سرخ کن

اگه سوالی در زمینه پوست و مو و زیبایی دارید خوشحال میشم جواب بدم .
من خیلی بیشتر راضی ام، جاگیر باشه می ارزه البته اگه واقعا استفاده میکنی، من ماهی سه چهاربار استفاده ...

زیاداهل شیرینی درست کردن نیستم شماچیادرس میکنین بیشتر

زیاداهل شیرینی درست کردن نیستم شماچیادرس میکنین بیشتر

کیک یزدی، کیک شکلاتی، دونات، بستنی و شیک خونگی، خمیر پیتزا