2777
2789

دین و ایمانم قوی تر میشه🚶🏻‍♀️هروقت با ادمای معتقد صحبت میکنم انقدر سعی میکنن از بقیه بد بگن و بقیه رو ادمای کثیف نشون بدن یا بد حجابارو که حالم بهم میخوره حتی خانواده امم همینجورن ،،، وقتی پیش خانواده ام هستم چون همه چی اجباریه همش سعی میکنم هیچ کار دینی انجام ندم نماز نخونم و اینا ی حالت لج ولی هروقت دورم ازشون و ازادم که انتخاب کنم دلم میخواد نماز بخونم و یکم به خدا نزدیک تر بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست مذهبی از همین نی نی سایت داشتم که حتی رادیو گوش نمیداد که وسطش اهنگ نیاد

ولی با من دوست بود با هم بیرون میرفتیم😁😁

چون ادم حسابی بود چون قبول کرده بود هر کی اعتقادش مربوط بخودشه

حق داری. هزار سال اسلام تو ایران بود و هزاران روشنفکر و عالم و نابغه و... سعی کردن ثابت کنن خوب نیست و اعتقادات مردم رو تضعیف کنن و موفق نشدن.

فقط ده ساله اینترنت در دسترس این جماعت قرار گرفته و افکارشون رو عرضه کردن؛ کاری کردن همه از دین برگشته نه؛ بیزار شدن.

الان اینجام شروع میکنن به نصیحت کردن! به معنای واقعی کلمه منافق و دشمن خدا هستن در ظاهر اسلام.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بودن کنار معتقد واقعی آرامش میاره ملاک ایمان ات رو آدم ها قرار نده حدود الهی و استانداردهای واقعی دینی. 

خلاصه خودت باش هرچی بهت آرامش میده

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

اونایی که میگی فقط جانماز آب میکشن وگرنه معتقد واقعی نه اهل غیبت نه دروغ نه ریا..

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
چکار اونا داری هرکاری که قلبت میگه درسته انجام بده

خب انسان ذاتا ازادی خواه هست وقتی میبینم خانواده ام همش میخوان بزور منو مجبور میکنن به یک سری کارها به شدت زده میشم و متاسفانه خیلی از مذهبیا اینجورین ماهن دورمون پر هست باعث میشه دلم بخواد از دین و همه ادمای مذهبی فاصله بگیرم