2777
2789

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

الانم فقط کافیه یکی تاپیک خوراکی بزنه،زن گنده ست ک غش و ضعف می‌ره ک چرا می‌ذارید ما روزه ایم دلمون میخواد 😑

واسم سواله نمیتونن ی کم کنترل روی شکمشون داشته باشن؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خداروشکر حامله شدم

ولی دلم میخواست روز بگیرم🤣 با اینکه سال های قبل اصلا نگرفتم 🫥

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

حالا ساعت چند میزاره 

الان داره میده

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

الانم فقط کافیه یکی تاپیک خوراکی بزنه،زن گنده ست ک غش و ضعف می‌ره ک چرا می‌ذارید ما روزه ایم دلمون م ...

من درکشون میکنم🤣

نمیشه بخدا من داشتم غذا درست میکردم هر لحظه ممکن بود بخورم یه چیزی😐

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

عوارض روزه گرفتن از فوایدش خیلی بیشتره.بی ابی برای بدن خیلی خطرناکه.خیلی مواظب خودتون باشید

به نظرم باید روزه این مدلی باشه که فقط غذا نخوری و اب بخوری هر موقع خواستی
به نظر منم اب نخوردن خیلی ضرر داره اونم برای مدت طولانی

به نظرم باید روزه این مدلی باشه که فقط غذا نخوری و اب بخوری هر موقع خواستی به نظر منم اب نخوردن خیل ...

به مغز به قلب به معده،کلیه و... اسیب میرسه.یکی از اشناهامون روزه بوده بخاطر بی ابی ک داشته ایست قلبی کرد. دکترا عامل اصلی بی ابی بدن اعلام کردن.قدر سلامتیتونو بدونین

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈
عوارض روزه گرفتن از فوایدش خیلی بیشتره.بی ابی برای بدن خیلی خطرناکه.خیلی مواظب خودتون باشید

نتیجه ادا نکردن واجبات الهی

سوره آل‌عمران آیه ۷۷ می‌فرماید: أُولئِکَ لا خَلاقَ لَهُمْ فِی الْآخِرَةِ وَ لا یُکَلِّمُهُمُ اللَّهُ وَ لا یَنْظُرُ إِلَیْهِمْ یَوْمَ الْقِیامَةِ وَ لا یُزَکِّیهِمْ وَ لَهُمْ عَذابٌ أَلیمٌ (برای آنان در آخرت هیچ نصیبی نیست، و خداوند با آنان سخن نمی‌گوید، و در قیامت به‌سوی آنان نظر [لطف و رحمت] نمی‌اندازد، و [از گناه و آلودگی] پاکشان نمی‌سازد، و برای آنان عذاب دردناکی است‌.)

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛