2777
2789
عنوان

میخوام ذهنتونرو یکم خراب کنم

993 بازدید | 94 پست

این متن میتونه ذهنیتتون رو راجب دوس داشتن و عشق عوض کنه و دیگه عاشق نشین یا قید شریک عاطفیتونرو بزنین اگه تحمل دارین با واقعیت روبرو بشین بخونین

تعریفتون از عشق چیه ؟

بهترین تعریف از عشق اینه که یه نفرو اونقدر دوس داشته باشین و بهش اعتماد داشته باشین که بتونین تا آخر عمر باهاش زندگی شادی داشته باشین

میگم چرا شما نتونستین به عشق پدر و مادرتون زندگی کنین و به پاشون بمونین و به کسی دوست دارم نگین چرا؟

باز بهترین جواب اینه که نیاز به جنس مخالف داریم برای ارضای عواطف و نیاز ج.ن.س.ی

خوب حالا اینو باش

شمایی که به پای عشق بدون انتظار و نیاز پدر و مادرتون نموندین چجوری میگین من یه نفر دیگه ای رو که هیچ شناختی ازش ندارم و فوقش 10 ساله میشناسمش دوس دارم

شما که راضی میشین پدر و مادرتون رو به پای یه دوس داشتن احساسی که از نیروی ج.ن.س.ی قدرت گرفته رها کنین و چند روز یه بار باهاشون در ارتباط باشین به نظرتون عشق و دوس داشتن حالیتون هس

پس بهتره نگین دوس داشتن و عشق بگین نیاز و یه ابزار راحتم کننده   

شما میتونین مادری رو که 9 ماه تو شکمش شمارو این ور اونور کرد ترو خشکتون کرد و وقتی مریض بودین گریه کردو به خاطر یه نیاز ول کنین به همین راحتی اونوقت حرف از عشق و دوس داشتن میزنین

پس نگین طرف مقابل عشقمه بگین راحت کنندمه چون هیچی از عشق نمیدونه انسان دوس داشتن انسان به یه نفر به غیره پدر و مارد به اندازه سودش برا خودشه نه چیزه دیگه حالا این سود میتونه ج.ن.س.ی یامالی باشه 

بعضیا میگن مادر من خوب نیس بد اخلاقه فش میده و ....

من میگم مادرتون بد نیس مادرتون نمیتونه بد باشه با قلبی که از خودش برای شما گذاشته شما بدش کردین و مادر میتونه همه بدیاتون رو فراموش کنه هر رابطه ای در دنیا باید دو طرفه باشه اکثر بچه های خانواده حس میکنن پدر مادر نوکرشونن و هر دوستوری میدن حرمت هارو میشکنن

و هر دوست داشتنی با حرمت شکنی نابود میشه

انقد بدم میاد بعضیا فاز شکست عشقی میگیرن خانومی اگه تو عشق حالیت بود به خاطر نیازت مادرتو ول نمیکردی مادرتو ناراحت نمیکردی 

بازم میگم با دوس داشتن جنس مخالف تو تضاد نیستم ولی میگم کلمه عشق به این پاکی که فقط بین پدرو مادر و بچش هس  رو هیچ نیاز و احساسی که وابسته به هم خوابگی هس نزارین

نیاز باید جبران بشه و من مخالف نیستم فقط خواستم بگم عاشق نیستین نیاز دارین 

خیلی دوس دارم طرز فکر شمارو هم بشنوم با نوع تفکر من موافقین لطفا اگه مخالفین توضیح بدین

😑تا یه جایی فقط خوندم چرند بود

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهات موافقم👍

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

عشق پدر و مادر ب فرزند یا بالعکس مقدس ترین نوع عشق است و فریب و دورویی دیده نمیشه و ما خیالمون راحته ک پدرمادرش همیشه هستند و ما رو رها نمیکنن ، اما ب عشق جنس مخالف محبت بیشتری میکنیم چون ترس از دست دادن داریم

لطف کنین توضیح بدین دوس دارم بشنوم

خب پدر و مادرامون هم عاشق هم شدن

اونام پدر و مادر داشتن😑

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

کمیاب ترین انسان حدااقل ۷ میلیون شخصیت مشابه داره. 

حالا فرض کن ی فرد خیلیییییی کمیابو دوست داری، همون زمان هفت میلیون نفر دیگم دوست داری. 

اینجاست که عجیبه، تو کل ادمای دنیا رو ندیدی

به صراحت می شه گفت عشق وجود نداره فقط انسان به محبت تشنه هست و به این علایق و نیاز های ذاتیش میگه عشق. و ازدواج امری‌ست برای ادامه نسل و تقسیم زندگی.