2777
2789

باردارم بخدااعصاب نذاشته فشارم میره بالا وقتی تاپیکاشونو میخونم که منو تگ کرده وملت میریزن فحشم میدن.یک نفر یه سوال پرسیده بود درباره چجوری تیرویید پرکار بگیرم که اشتباه کردم گفتم میدونم ولی نمیتونم بگم.که این روانی این پستو خونده ودست از سرم برنمیداره واذیت میکنه یا تعلیقش کنید یا کاربری منو مسدود کنید لطفا

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

تاپیک هاشون رو نخونین.

ساعت ۱۷ به بعد niniyar_5 رو تگ کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

خوب اشتباه از خودته چرا میری ریپلایشو می‌خونی ریپلایشو نخونده پاک کن بابا

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

اینجا دیوانه زیاده نی نی یارم کاریشون نداره. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
زیاده تروخدا ببین تاپیکاشو تماما درباره منه

اره چه گیری داده بهت 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍