2777
2789
عنوان

رشته هتلداری یا طراحی لباس

439 بازدید | 34 پست

سلام ب راهنماییتون نیاز دارم

هتلداری علمی کاربردی اراک قبولشدم و طراحی لباس ساوه غیر انتفاعی 

خودمم اراک زندگی میکنم 

مشورت ک گرفتم از اطرافیانم گفتن ساوه طراخی لباس ارزش نداره بری بخونی برو فنی حرفه ای یادبگیر 

هتلداریم گفتن که اصلا نمیخاد بری تو اراک زیاد باراز کارش نیس 

برو معلمی بخون حالا من میخاستم نظر شماهم بدونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافیان درست راهنمایی کردن

به رشته خاصی علاقه داری با هدفت سریع به درآمد رسیدن و پیشرفت هست؟ 

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
راس میگن اطرافیانت چرا اینجوری انتخاب رشته کردی دختر این همه رشته  صبر کن واسه مهر انتخاب رشت ...

اخه من بدون کنکور با سوابق تحصیلی انتخاب رشته کردم 

علمی کاربردی اینو زدم

اونم که طراخی دوسداشتم زدم ولی دخترعموم مگیه از پس هزینهای طراحی برنمیای نری بهتره ب این خاطر میگه نرو

از لحاظ رشته طراحی لباس بهتره، همیشه به فکر شغلی باش که محتاج شخص دیگه نباشی

من از دخترعموم پرسیدم گف چون میدونم از پس هزینهای طراحی برنمیای نرو طراحی اونم ساوه هزینهات خیلی زیاد میشه 

با حرف شماهم موافقم خودمم هدفم همینه ک خودم کاری برا خودم داشته باشم