2777
2789
عنوان

سالگرد قدم مباااارک

272 بازدید | 18 پست
اصلا اغمروز یه حس عالی دارم واااای میشه سه سال که ازدواج کردم نه که زندگیم همیشه رویایی باشه اما امروز واقعا حس خوب خوشبختی دارم و حس میکنم هم شوهرمو دوست دارم هم زندگیمو یه کلیپ خوشگل درست کردم از عکسای عقدمون گذاشتم اینستا و شوهرمم یه کامنت خوشگل گذاشته که کلی حالمو خوش کرد تازه خودم پیشنهاد دادم عصری بریم با هم حلقه ست بخریم البته نقره بعدم بریم کافی شاپی که اوایل نامزدیمون میرفتیم (شوهرم کلا خیلی اهل مناسبت بازی نیست واسه همین خودم خودمونو خوشحال میکنم) تازه امروز یه عالمه کامنت قشنگ از آشناها داشتم حقوقمم امروز اس ام اس اومد که رفته به حسابم میخواستم بیام سره کار تا ماشین روشن شد آهنگ مورد علاقم پلی شد خلاااااااااااصه امروز خیلی حالم خوبه گفتم به شما هم بگم بچه ها پارسال واسه سالگرد عقدم منتظر بودم شوهری یه کاری بکنه و اونم سرش شلوغ بود نتونست یا اصلا حواسش نبود کلی خورد تو ذوقم و ناراحت شدم اما اموز یه روز عالیه بیاین خودمون مناسبتارو خاص کنیم اینقد شوهرمم حالش خوبه امروز که دوبار بهم اس عشقولی داده(خیلی اهل عشقولی حرف زدن نیست واسه همین اینقد ذوق دارم) ولی خیلی ماهه ها شوهرم قربونش برم من
مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله همیشه خوشبخت و شاد و سلامت باشید.
خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
خوشی تون مستدام ان شاا... همیشه اتفاقات قشنگ تو زندگیتون بیفته
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.