2777
2789
عنوان

شوهرشکاک وبددل

139 بازدید | 12 پست

دوتا بچه دارم نه میتونم ببرم ن دلشو دارم تنهاشون بزارم،چاره زندگیم چیه؟پول وشغلی هم ندارم همش بهم بی احترامی میکنه شوهرم دارم دیوونه میشم عصبی شدم پسرم شدیدا وابستمه دخترمم۱۰ماهشه داشت بهتر میشد باز مث اولش شده جلو بچه بهم میگه دزد میگه ج ن د   ه ،ازاون طرف نماز روزه گرفته الانم دست روقران گزاشت که من دزدوبی ناموسم،دیگه هیچی برام اهمیت نداره ،میتونم صبرکنم پسرم بره مدرسه ازوابستگیش کم شه🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مث منی  منم اگه یکم ارایش کنم چه حرفا که نمیزنه مهمونی هم نمیرم .  مهمونم بیاد ..... 🤦 ...

اره هرجا میرم مث خلا سرم پایینه بازم اخرسر میگه بافلانی چش چرونی کردی،دیشب خواهرش اومده میگه باشوهرش هماهنگ کردی

دکترجواب میده؟چجوری بگم برو اون الان منو مقصرمیدونه

بگو بخاطر خودت میخوای بری

یک‌ جلسه برو برای دکتر تعریف کن هماهنگ کن با دکتر

ب شوهرت بگو دکتر گفته شوهرتم باید بیاد میخوام از زبون شوهرت بشنوم تو چه مشکلات رفتاری داری

بقیشو دکتر خودش حل میکنه یکی از فامیلام اینکارو کرد الان دارن زندگی‌ میکنن باهم

دکترجواب میده؟چجوری بگم برو اون الان منو مقصرمیدونه

یه روز که حالش خوب بود با هاش صحبت کن بهش بگو بریم دکتر. موقع حالت خوب نیست حرفای بدی می زنی مادوتابچه داریم وازاین حرفا انشالله خدا کمک کنه