2777
2789

هیچ پشتوانه مالی ندارم جز سی وپنج ملیون فقط میترسم بعدش اواره شم ..میترسم نتونم روپای خودم وایسم ومستقل شم..چیکارکنم ازش طلاق بگیرم؟

تعداد رای : 32
نظرسنجی
اره
11
34%
نه
0
0%
تحمل کن ببین چی میشه شاید آدم شد
2
6%
بهش امیدی نیس یه کم پول بیشتری پس انداز کن بعد جدا شو
19
59%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا تنها باشی ارزشش بیشتره حتی اگه تو رفاه نباشی

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

منطق میگه جدا بشی ولی همش بستگی به شرایطت و زندگیت داره

هیچ کدوم ما جای تو نیست

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

نمیدونم خودت چی فکر میکنی؟؟ شیشه بدترین نوع مواد چون‌ توهم زاست و ممکنه جونتم در خطر باشه

تا حالا ندیدم توهم بزنه قیافشم اصلا تابلو نیس کم مصرف میکنه ولی خیانتاش داغونم کرده

ببین اول برو یه شغل درست و حسابی پیدا کن 

دوم یه خوابگاهی ، پانسیونی ، خونه مشترکی جور کن اگه نمیری پیش خانوادت یا نمیخوای حرف بشنوی ازشون 

بعدم پول جمع کن حتما اگه وسیال خونه چیز گردنی داری که ممکنه بهت نده کم کم برشون دار نفهمه جهیزیه ات هم همینطور الان همسایمون طلاق گرفته دادگاه میگه فاکتور بیار اینارو خریدی  وگرنه بهت نمیدیم