2777
2789

سوشیانس تو مثل باران پاک و بخشنده ای

سوشیانس  تو مثل دریا آرام  بخش هستی

سوشیانس مثل کوه صبور و مقاوم هستی

سوشیانس  تو بانوی همه مهربانی ها هستی

تو هزاران دل را دوباره  بهم پیوند دادی و صدها زوج را ازمسیر تلخ و وحشتناک دادگاه طلاق به ساحل آرام همنشینی رهنمون  گشتی

و تو .......

سلام بر بهترین زنان عالم  بانوان و دختران خاک ایران زمین

قول مردانه میدم از وقتی که توی این  تاپیک میگذارید پشیمون  نشید

خیلی سریع و کوتاه یه مقدمه میگم  تا با یه دوست فوق العاده ویژه اشناتون کنم هرچند می دونم خیلی هاتون با  کلام گرم سوشیانس  حیات دوباره گرفته اید

رفته بودم مدرسه ی پسرم مدیرشون از وضعیت درس اون راضی نبود داشتم توی نت و نی نی سایت دنبال راهکاری برای تشویق بچه  برای درس خوندن می گشتم که اون اتفاق قشنگ برام رخ داد

پام به یه تاپیک باز شد فوق العاده جالب

تاپیک که نه بهتره بگم  یه کتاب وحیانی ویژه خدا برای زوج ها

عنوان تاپیک این بود :خانمایی که سه سال و بیشتر از ازدواجشون میگذره و روابط خوبی با شوشو دارن بیان تو.ورود عقد کرده ها و تازه ازدواج کرده ها ممنوع!

از همون صفحه اول تاپیک  که وارد میشی می فهمی فضای تاپیک با بقیه فرق داره خیلی دوست داشتنی صمیمی کاربردی و آدم هاش واقعا بانوان پخته و سرد و گرم کشیده هستن

همه شخصیت ها ی تاپیک جالب هستن از استاتر گرفته تا کاربرهای عادی

استاتر یه بانویی هست با نام حورا که انصافا خوب بلده تاپیک را کنترل کنه

و از روی نوشته هاش که بعدا می خونی پی به بخشی از شخصیتش می بری :دختری شوخ و شیدا البته یه کم دل نازک و  زود رنج که فعلا با همسرش یه کم مشکل دارند و عاقلانه اومده از راهکارها ی زوج های موفق درس یاد بگیره

موضوع خیلی گرم و منطقی جلو میره و انصافا  بچه ها مطالب فوق العاده کاربردی و زیبا می نویسن و آدم  حس میکنه  توی یه کلاس آموزشی فوق العاده  نشسته

تا اینکه یه اتفاق خیلی ویژه و بزرگ  توی صفحه 11 تاپیک میفته  که

سر منشا هزاران خیر و برکت میشه

و دوام خیلی از زندگی ها به اون گره خورده

و اون اتفاق زیبا چیزی نیست جز ورود

بزرگ بانو  سوشیانس عزیز به تاپیک

و این ورود دقیقا با ساعت 10:15

هفتم آبان سال 1392 مقارن میشه

و چه خوشبخت بودن  اونهایی که اون زمان توی تاپیک حضور داشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوشیانس خیلی خیلی گرم  مودب و صمیمی وارد تاپیک  میشه و فقط با خوندن سه جمله اولیه ایشون متوجه میشی با یه شخصیت فوق العاده استثنایی طرف هستید که با کلمات  واقعا معجزه میکنه

اما این سوشیانس داستان ما کیست

بانویی پر انرژی هنرمند با ایمان متعهد تحصیلکرده  بشاش خنده رو فوق‌العاده  صبور  شیک پوش با چاشنی لبخند های ریز و  صد البته سیاستمدار و آشنا با ترفندها و ظرائف زنانگی  بویژه همسرداری

که با کلامش به تمام معنا معجزه می کند

حالا تصور کنید سرنوشت افسار  زندگی ایشون را با مردی پیوند زده که تمام صفات بالا در این مرد  نیست

البته مرد بدی نیست اصلا

فقط این دو  2 شخصیت متفاوت هستند

حال این بانو  چگونه باید ادامه دهد و چطور باید مچ در مچ روزگار اندازد

که داستانی است بس خواندنی و آموزنده  برای همه

از متاهل گرفته تا مجرد تا شوهر تا همسر

من بیش از این  شما  را معطل نمی کنم و با لینک شما را به این شخصیت و گفته های سحر آمیزش  پیوند می دهم و تذکر چند نکته را واجب می دانم

1. خواهشا تاپیک را از اول بخوانید هرچند ورود سوشیانس از صفحه 11 می باشد

2. تاپیک تا این لحظه 274 صفحه دارد و گفتار جادویی  سوشیانس  در تمام تاپیک پراکنده می باشد

3. داستان سوشیانس به شدت پتانسیل تبدیل شدن به یک فیلمنامه در حد جهانی  یا کتاب جاویدان برای زوج ها را دارد لذا اگر  در جمع دوستان کسی هست که این پتانسیل را خود یا بوسیله معرفی به نویسندگان و کارگردان ها  به مرحله فعلیت درآورد  مزید امتنان خواهد بود

4 . چند نمونه از اظهار نظر هاو دعاهای خوانندگان تاپیک را ازمیان ده ها مورد در اینجا بارگذاری خواهم نمود

که شدت علاقه خوانندگان به سوشیانس و شدت دعای خیر برای پدر و مادرش در حرارت گفتارشان کاملا مشهود است

حتی اگر فقط گفته های رد و بدل شده در تاپیک خصوصا کلام سوشیانس به کتاب تبدیل شود واقعا کتاب لذت بخشی خواهد بود

نمونه  هایی از گفتار سوشیانس را  با کمک شما در همین تاپیک تحلیل خواهیم نمود

اما نکته بسیار مهم
سوشیانس در ساعت 22:46  روز بیستم اردیبهشت سال 1400 اخرین پست خود را بارگذاری کرده و عشاق خود را تا این لحظه در فضای مجازی در طلب کلامش سرگردان نموده
خواهشا هرکس نشانی از ایشان دارد لطف نموده سیل مشتاقان را به ایشان رهنمون گردد

استارتر شما چیزهایی که از این تاپیک یاد گرفتید انجام دادید؟ چه نتیجه ای داشت؟

سلام گلم 

من با توصیه های کاربردی سوشیانس  دوباره متولد شدم و معنی کلمه رابطه را برای اولین بار فهمیدم