2777
2789

تو تاپیک قبلیم گفته بودم که چند روز پیش خواستگاری خالم بود، از یه شهر دیگه اومده بودن واسه اولین بار و خیلی آدمای متشخص و بافرهنگی بودن..

جواب خالمم مثبت بود به خاطر همین یه جورایی بله برون هم داشتیم

خلاصه سرتونو درد نیارم دفعه اول سینی چایی رو بردم فضای سنگین همه ساکت نشسته بودن. بعد دوباره پیش دستی هارو گذاشتم واسه همه شیرینی تعارف کردم

دوباره لیوان چایی های خالی رو گذاشتم سینی،، بردم که دوباره سینی دومو چایی رو ببرم

وقتی چایی دومشون رو خوردن همه ی لیوان هارو جمع کردم بعد خودم عمدا گذاشتم پیش دستی ها بمونه،، چون بعدش دوباره میخواستم آجیلارو ببرم

حالا من سینی آجیل ها دستمه میخوام ببرم بذارم جلو مهمون دیدم زندایی جونم همه پیش دستی هارو با دست جمع کرده داره میاد بیرون

گفتم : زنداییی پیش دستی هارو چرا جمع کردی داشتم آجیلارو میاوردم

بعد زن داییم: عهههه راس میگیا من چه بدونم باشه بزار برم تمیزشون کنم بیارم

بعد چند دقیقه خانوم تشریف اوردن به زندایی گفتم زود زود پیش دستی هارو بذار منم پشت سرت آجیلارو میذارم

چشمتون روز بد نبینه پیش دستی رو که گذاشت جلو مهمون ،، خورده های شیرینی ، لکه دست، لکه اب............. پیش دستی هارو یه دستمال نکشیده بود همونجوری کثیف گذاشت جلو مهمون،، نمیدونین انقدد بد شد انقدد که خجالت کشیدم خدامیدونه،، خیلییی مایه آبروریزی شددد اخه یکی نیس بگه نزدیک 60 سالته خوب برو بشین سرجاتت

از این آدماس که مثلا میخواد کمک کنه ولی همه کمک نکردنشو ترجیح میدن انقد که خرابکاری میکنه

مثلا میخواد چایی بریزه،،،،چایی کمرررنگگگ روش 5 سانت کَف!!!!!

میگم زندایی چرا انقد کمرنگ ریختی

-الان همه کمرنگ میخورن پرنگ ضرر داره

فقط دنبال یه دیوار میگشتم سرمو بکوبم بهش

وقتی به یکی میگم موفق باشی یعنی دیگه حوصله بحث باهاتو ندارم!!!!!!  

سخت نگیر، مهم عروس و داماد هستن که همدیگر و پسندیدن. خواستگاری که با لک پشقاب بهم بخوره همون بهتر که اول بخوره، بعدم زن دایی خواستهه کمکی بده، نیتش بد نبوده

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طفلی خودت  طفلی زندایی  

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
برا پوست آجیل انگار 

چی ؟ 

ن منظورم اینه ک اسی خیلی رفتارش بده ک ب ی زن ۶۰ ساله ک قصدش کمک بوده داره توهین میکنه و میگ بی عقل تازه اسی خودش اون بنده خدارو هل کرده گفته زود بیارشون چکار باید میکرده بنده خدا 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
یعنی خودتونم میخواستید داخل همون بشقاب های پر شیرینی و پر لک بدید مردم آجیل بخورن ؟!

32 نفر مهمون بود پذیرایی هم فقط منو مامانم بودیم به نظرت دو نفر از عهده این همه ادم برمیومد؟؟

بعدشم هرکسی جلوش پیش دستی خودش بود کسی که بهش دست نزده بود که

۶۰ سالشه اینجوری میگی پشت سرش ؟  کار اون زشت بوده کار شما زشت تر

حق با توعه راست میگی ولی نمیدونی چقد ادمو عصبی میکنه

باوورت نمیشه یدونه پیش دستی کم اورده بود رفت پیش دستی رو از جلوی بچه برداشت گذاشت جلوی مهمون 

خدایی این کارا زشت نیس؟؟

حق با توعه راست میگی ولی نمیدونی چقد ادمو عصبی میکنه باوورت نمیشه یدونه پیش دستی کم اورده بود رفت پ ...

گناه داره مامان بزگ منم همینطوره اینجور افراد خدایی مظلومن نخواسته اشتباه میکنن  

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد