2777
2789
عنوان

📎نماز با ناخن کاشت و اکستنشن

127 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

کسی هست که با وجود اکستنشن و ناخن کاشت 

نماز بخونه؟؟؟

من خیلی دوس دارم نماز بخونم اما کاشت دارم 

اسم کاربری همینطوری ثبت شده

بخونه هم فایده نداره 

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

میخونن ولی درستش این ک نمیشه

کلاه شرعی

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکنم بشه چون کاشت ناخون یه کاور روی ناخن هست و آب بهش نمیرسه شاید با اکستیشن بشه نماز خوند بازم ببینید که مرجع تقلید چی میگه

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

قبول نیست باطله 

نخون خودتم اذیت نکن فایده نداره

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

چرا با لاک و ناخن کاشته شده نمیتونیم نماز بخونیم؟

اینکه نماز میخونین خیلی عالیه. نماز رو برای سعادت خودمون در دنیا و آخرت میخونیم.

برای اینکه خدا شایسته پرستشه و هرچی خوبی و خیر و زیبایی هست از خداست.

برای تشکر از نعمتهای بینهایت خدا.

ولی خب نماز رو خدا واجب کرده براش قانون هم گذاشته.

خدایی که ما رو آفریده، از همه بهتر میدونه چی به صلاحمون هست و قوانین الهی فقط خیر و منفعت برای خود ما داره.

از مقدمات نماز وضو و غسله و  برای غسل باید مانعی برای رسیدن آب وجود نداشته باشه.

نماز رو خدا واجب کرده و خودش راه ارتباط با خودش رو هم بهمون نشون داده.

نماز ستون دین و کلید بهشت و شرط قبولی همه اعماله.

حالا که الحمدالله میخونین و این شیرینترین هدیه خدا رو دریافت کردین

جوری بخونین که قبول باشه و خیر و سعادت دنیا و آخرت نصیبتون بشه.

ثابت قدم باشین در راه بندگی خدا.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

داشتم تاپیکاتونو میخوندم به این تاپیک رسیدم 

فقط شعر موسی و شبان میاد تو ذهنم در مقابل بعضی ادمایی که میگن نخون الکی قبول نیست 

اونم این چند تا بیتش

وحی امد سوی موسی از خدا   بنده ما را زما کردی جدا  

تو برای وصل کردن امدی   نی برای فصل کردن امدی 

و در نهایت 

هیچ ادابی و ترتیبی نجو  هر چه میخواهد دله تنگت بگو 

عزیزم از مطالبت تو تاپیکات استفاده کردم