2777
2789
عنوان

غبطه خوردن به جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 9680 بازدید | 244 پست
من درکت میکنم  عقده محبت مادری دارم  تنها نقطه ضعف زندگیم همینه و تنها چیزی ک بهش حسادت ...

اره من واقعا عقده دارم من ادم به شدت خونگرم ودلسوزی هستم کسی یک قدم برام بردار صدبرابر براش من برمیدارم تابه حال نشده باکسی قهرطولانی کنم سریع ادما رو میبخشم واقعا این اخلاقم خیلی بد خیلی به خودم به احساسم ضربه وارد میشه امامتاسفانه اینجوری شده شاید اگ ازاول اونقد غرق تومحبت پدرومادرم میشدم انقداحساسی نبودم

سعی کن روی این مسائل زوم نکنی چون روانته که بهم میریزه

واقعا زوم نمیکنما اما باز یه چیزی منو یادش مینداز مثلا یه هفته رد میشه انگار ن انگار ازوقتی اومدم خونه خودم یادم نمیاد مامانم زنگ زدباش بیاین اینجا فقط مثلا ما پنج شنبه ها میریم دوروز بعدش میگ نیومدید اینورا وقتیم میریم ک یه جوری توخودشونن ادم بیزارمیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم توخانوادشون خیلی احترام میزارن وقتب میریم حتی اگ ظهرش اونجا باشیم به احتراممون بلند میشن وقتی برمیگردیم تادم در بدرقه میشیم اینا واقعا خیلی چیزای کوچیکین اما همین کارای کوچیک به ادم حس خوب مید ازوقتی خواهرکوچیکم ازدواج کرد مامانم خیلی بیشتر تغیزکرده

ماوقتی میریم خونه مامانم دامادکوچیکترمون بااینک حتی ازمن وشوهرم کوچیکتر وشاید بعدده روز مارو ببین همینجوری رومبل نشست سلام میکن 

بااین حال بازم مامانم یه جوری رفتارمیکنه باهاش انگار ن انگار که انقد اون طرف پروعه ادم به کسی احترام میزارک لایقش باش البتع مادرا برا دامادا اینجورین اگ عروسشون بی احترامی کنه محل سگم بهش نمیزارن

میشه معنی اون جملتونو بگید مامان من مامان من بود واقعا یه جوری شد قلبم

مامان من مامان من بود..

کسی که اولین خاطرات زندگیم با اونه..مهرش توی عمیق ترین جای قلبمه..و وقتی زنده بود دلم به بودنش گرم بود..معنی کلمات رو نمیتونم اونجوری که درک کردم بیان کنم..اما بدترین اتفاق برای یه دختر اینه که بره توی خونه ی خالی مادرش..یعنی خونه ای که مادرش دیگه توش نیست و من اینو تجربه کردم..

مادرشوهرم یه زن باهوش و محترمه اما اون مادر من نیست مادرشوهرمه..

مامان من _با همه ی کاستی هاش..نقص هاش..بحثهایی که داشتیم..مشکلات_مامان من بود

واقعا دقیقا همین من خیلی مهرطلبم واقعا ای کاش این اونقد خواسته ی زیادی بود که باخودم میگفتم چقد تو پ ...

مهرطلب؟ عزیزم شما یک آدم نرمال هستین که به محبت مادرتون احتیاج دارید. چون اون برآورده نمیکنه روی خودتون برچسب نگذارید.

هیچکس مثل من درک نمیکنه شما میگین.با گوشت و پوست و خونم میفهممتون حتی بدترشم تجربه کردم.

اصلا سالیان سال اینجا یک تاپیک داشتم که در مورد بی محبتی مادر مینوشتم و دنبال راه چاره بودم. ولی الان میفهمم بیشترش نشخوار فکری بود به بهانه حل مشکل! شایدم لازم بود ها...اونقدر از مشکل بگم و بنویسم تا خالی بشم و تهش قطع رابطه کردم و خلاص.
من کوچکتر از اونیم که بخوام نصیحتی بکنم چون به این نتیجه گرفتم گرچه خیلی از نصیحتها مثل ول کن و بی خیال و اینا درسته ولی انگار به وقتش اینا خودش میاد سراغ آدم و نمیشه به خود تحمیل کرد مثل میوه که باید برسه و نمیشه مجبورش کرد.

فقط میگم حیف عمر و جوونیه که به غصه هدر بره. شوهر خوب دارید، مادرشوهر خوب دارید خیلی از بقیه جلوتر هستین. درسته پدر و مادر پایه زندگی و رشد آدم هستند ولی مطمئن باشید هیچی ارزش همسر و زندگی خانوادگی خوب رو نداره حتی بهترین پدر و مادرها هم نمیتونن جای یک همچین خوشبختی رو پر کنند. چاره ای نیست سعی کنید رو نکات مثبت زندگیتون نه فقط تمرکز کنید که لذت ببرید.
منم یک وقتی میدیدم مادرشوهرم با دختراش چه روابط عالی داره، وجودم آتش میگرفت الان خوشحالم برای منم مادرشوهر خوبیه. پدر و مادرمم به خدا واگذار کردم دیگه محبتشون رو نمیخوام و نیاز ندارم.

مامان من مامان من بود.. کسی که اولین خاطرات زندگیم با اونه..مهرش توی عمیق ترین جای قلبمه..و وقتی زن ...

چقدقشنگ گفتید بله منم از همین رنج میبرم که این مادرخوب مادرمن نیست قلب من عمیقا محبت مادرخودمو میخاد خدارحمتشون کنه

مهرطلب؟ عزیزم شما یک آدم نرمال هستین که به محبت مادرتون احتیاج دارید. چون اون برآورده نمیکنه روی خود ...

یعنی فک میکنم اونقدی که شما منوالان درک کردید کسی درک نکرد واقعا به نظرم حق طبیعی هرانسانی ک به این دنیا میادداشتن محبت اونم ازسمت کساییه که خودشون اونووارداین دنیاکردن هست چقد خوب شما جواب من دادید حتما تاپیکاتونو میخونم 

اره من واقعا عقده دارم من ادم به شدت خونگرم ودلسوزی هستم کسی یک قدم برام بردار صدبرابر براش من برمید ...

منم همینطورم 

ولی الان وابستگی شدیدی به دخترم پیدا کردم 

هرچی کمبود محبت داشتم تو هر قسمت از زندگیم واسش تلافی میکنم انگار اون خودمه 

از غریبه ها و فامیل می ترسم خیلی آسیب دیدم سعی میکنم زیاد صمیمی نشم با اینکه آدم فوق العاده خونگرمی هستم

یعنی فک میکنم اونقدی که شما منوالان درک کردید کسی درک نکرد واقعا به نظرم حق طبیعی هرانسانی ک به این ...

نترس عزیزم تنها نیستی خیلی ها شبیه همین شرایط شمارو دارن ومال من بدتره ولی دیگه کلا بیخیالش شدم

مامان من مامان من بود.. کسی که اولین خاطرات زندگیم با اونه..مهرش توی عمیق ترین جای قلبمه..و وقتی زن ...

من بر عکس شما

حالا ک میبینم فرق میزاره و همش خواهر بزرگمو و بچه هاش اونجا جمعند 

ولی من یک دفعه به ۲ دفعه میشد فحش و بدو بیراه میگفت بمن

آرزوی مرگ مادرمو دادم که جمعشون بپاشه

چون من از صبح تا شب تو خونه با یک بچه ۵ساله تنها

ولی خواهرم ۳۰ساله عروسی کرده همچنان سرویس میده ب اونو بچه هاش

معلم جان،تاپیک نزن سر جدت...کاربرای فهیم نی نی سایت میان توهین میکنن

منم همینطورم  ولی الان وابستگی شدیدی به دخترم پیدا کردم  هرچی کمبود محبت داشتم تو هر قسم ...

منم هیچ فامیل خوبی ندارم واسه همین خیلی دلم میخادباادمای خوب درارتباط باشم

نترس عزیزم تنها نیستی خیلی ها شبیه همین شرایط شمارو دارن ومال من بدتره ولی دیگه کلا بیخیالش شدم

واقعا وقتی تاپیک وزدم فک نمیکردم اونقد ادم باشن ک همین دردتودلشون باش