مهرطلب؟ عزیزم شما یک آدم نرمال هستین که به محبت مادرتون احتیاج دارید. چون اون برآورده نمیکنه روی خودتون برچسب نگذارید.
هیچکس مثل من درک نمیکنه شما میگین.با گوشت و پوست و خونم میفهممتون حتی بدترشم تجربه کردم.
اصلا سالیان سال اینجا یک تاپیک داشتم که در مورد بی محبتی مادر مینوشتم و دنبال راه چاره بودم. ولی الان میفهمم بیشترش نشخوار فکری بود به بهانه حل مشکل! شایدم لازم بود ها...اونقدر از مشکل بگم و بنویسم تا خالی بشم و تهش قطع رابطه کردم و خلاص.
من کوچکتر از اونیم که بخوام نصیحتی بکنم چون به این نتیجه گرفتم گرچه خیلی از نصیحتها مثل ول کن و بی خیال و اینا درسته ولی انگار به وقتش اینا خودش میاد سراغ آدم و نمیشه به خود تحمیل کرد مثل میوه که باید برسه و نمیشه مجبورش کرد.
فقط میگم حیف عمر و جوونیه که به غصه هدر بره. شوهر خوب دارید، مادرشوهر خوب دارید خیلی از بقیه جلوتر هستین. درسته پدر و مادر پایه زندگی و رشد آدم هستند ولی مطمئن باشید هیچی ارزش همسر و زندگی خانوادگی خوب رو نداره حتی بهترین پدر و مادرها هم نمیتونن جای یک همچین خوشبختی رو پر کنند. چاره ای نیست سعی کنید رو نکات مثبت زندگیتون نه فقط تمرکز کنید که لذت ببرید.
منم یک وقتی میدیدم مادرشوهرم با دختراش چه روابط عالی داره، وجودم آتش میگرفت الان خوشحالم برای منم مادرشوهر خوبیه. پدر و مادرمم به خدا واگذار کردم دیگه محبتشون رو نمیخوام و نیاز ندارم.