2777
2789
عنوان

غبطه خوردن به جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 9680 بازدید | 244 پست

دوای همه درداااااا بیخیالیه 

فراموشیه

بخدا عالیهههههههه 

البته در حدی فراموش نکنین یا بیخیال نشین که از اونور ضربه بخوریدااااا

مثلا هر بدی ای نباید فراموش شه اتفاقا

یا درباره بعضی چیزا نباید بیخیال بشید

اما خب من بهترم ازوقتی این کارو میکنم بری تو تاپیک قبلیام متوحه میشید من حتی افسردگی بدی داشتم ایشالا همه موفق باشن

نه والا اشتباه میکنید من با خواربرادرم خیلیم خوبن  خواهرام میگفتن مامان بیشتر تورو دوست داره ...

چقدواقعا بی سیاست خواهرکوچیکم واس خونه تکونی مامانم هی خودشو هلاک میکرد گفتم چی خبر چقد خودتو هلاک میکنی باحالت به حساب خودش شوخی گفت که ازوقتی مامان بیشترازشما به من اهمیت مید همونجت مامانمو صدازدم مامانم دعواش کرد ک اره مگ بچه هافرق دارن ولی خب وقتی من اینو حس میکنم خودشم اونجوری حس میکن حتما چیزی هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوای همه درداااااا بیخیالیه  فراموشیه بخدا عالیهههههههه  البته در حدی فراموش نکنین یا ب ...

خیلی ممنوت واقعا ای کاش من انقد روحیه حساس نداشتم من واقعا ادم صلح طلبی هستم بیشترازخودم به فکر بقیه اینک الان درموردم چه فکری میکن یاازم ناراحت نباشن هستم 

وای چقد خوب تشریح کردید خب یه چیزی که هست از نظراونا هیچ رفتار بدی ندارن مثلا من خودمو اروم میکنم می ...

مثلا من باشم ی بار تنها میرم شوهرمم نباشه

هی از مادرشوهرم تعریف میکنم

مثلا میگم حتی یع بار سر زده رفتیم دیدم داره برنج میزاره گفتم شما که برنج داری نزار دیگه 

گفت نهههه مگه میشه دختر عزیزم اومده من غذای مونده بزارم

هی ازش تعریف کن نامحسوس

من ی بار از مادرشوهرم تعریف کردم مامانم عجیب شده بود😂😂

عزیزم بخدا که انگار داری معنا توصیف میکنی بی سر زبون ...احساساتی ...زود بغض و گریه ...ما مهر طلب هست ...

واقعا دقیقا همین من خیلی مهرطلبم واقعا ای کاش این اونقد خواسته ی زیادی بود که باخودم میگفتم چقد تو پرتوقعی توقعتو بیارپایین من دونفر توخونم باهم دعوامیکنن تن وبدنم میلرز ازاسترس تپش قلب میگیرم بغض میکنم ای کاش انقد ضعیع نبودم 

مثلا من باشم ی بار تنها میرم شوهرمم نباشه هی از مادرشوهرم تعریف میکنم مثلا میگم حتی یع بار سر زده ...

چقد باسیاستی شما اخه خونه مامانم ازمادور اونم باشوهرم میرم مگ تلفنی اینجوری بگم 😅اگ مامان من ک میگ مادرشوهرت بیکار کاری جزاشپزی ندار انگار خودش حالا خیلی کاردار

چقدواقعا بی سیاست خواهرکوچیکمم واس خونه تکونی مامانم هی خودشو هلاک میکرد گفتم چی خبر چقد خودتو هلاک م ...

بابا بزار اصلا اونو دوست داشته باشن مهمه مگه بخدا

ولی وقتی اومده دعواش کرده یعنی انقدرام دوسش نداره وگرنه دعواش نمیکرد 

توام حساسیت نشون دادی خواهرتم سواستفاده کرده

مثلا ابجیام ب من میگفتن مامان دوست داره یا اصلا بد میشدن باهام منم میشستم چندتا بدی من درآوردی میگفتم از خودم که اره مامان اینجوری کرده اتفاقا با شما بهتره

خلاصه ببخشید ولی خرشون کردم اعصاب نداشتم رو مخم بودن 😂الان بهتریم

شایدم من اشتباه میگم 

یه دیدگاه دیگه هم میشه داشت مثلا شاید اینجوریه که همه رو یه اندازع میخوان و محبتشون ب ادما فرق داره مثلا مامانم محبتشو به ابجیم با تدارکاتش برای شام نشون میده و محبتش به من رو با خرید بی مناسبت لباس نشون میده

ابجیم چون لباسو دیده که مامانم خریده برای اون نخریده میگه اونو بیشتر دوست داره منم چون برام تدارک ندیده برای اون دیده میگم اونو دوست داره

نمیدونم خودشون میگن همه ی جورن 

خلاصه که برداشت های زیادی میشه داشت

خیلی ممنوت واقعا ای کاش من انقد روحیه حساس نداشتم من واقعا ادم صلح طلبی هستم بیشترازخودم به فکر بقیه ...

ببین روانشناس گفت از هر اتفاقی که افتاده برات درسش را بگیر و برو هر بار که اون حرفا را تکرار کنی انگار مثل دفعه اول شکستی 

خیلی ممنوت واقعا ای کاش من انقد روحیه حساس نداشتم من واقعا ادم صلح طلبی هستم بیشترازخودم به فکر بقیه ...

فدات

من عین خودت بودممممممممممممممممممممممممممم

دروغ چرا هنو یکم هستم بالاخره شخصیتمه ذاتمه خب خیلی هم ذات خوبیه اما خب خیلی ضربه خوردم

بخدا خودمون مهم تریم 

چقد باسیاستی شما اخه خونه مامانم ازمادور اونم باشوهرم میرم مگ تلفنی اینجوری بگم 😅اگ مامان من ک میگ ...

😂😂😂😂😂

من هم باشه میگم اووووو مامان ی جورمیگی انگارخودت خیلی کار داری بعد میخندم 

😂😂😂😂😂 من هم باشه میگم اووووو مامان ی جورمیگی انگارخودت خیلی کار داری بعد میخندم 

من نمیتونم شاید باخنده بگم بادلخوری میگم من بعد سیاست شما رودرپیش بگیرم ببینم چی میش