2777
2789
عنوان

غبطه خوردن به جاریم

9680 بازدید | 244 پست

بچه ها نمیدونم شمام اینجورید یامن خیلی نشخوارفکری دارم قبل اینکه ازدواج کنم یعنی برم خونه خودم فک میکردم رابطم بامامانم خوبه اما بعدازدواج وقتی مادرجاریمو دیدم فهمیدم چقد اختلاف هست بینمون وضع مالی اونا ازمابهتر اما من چیزی ک برام خیلی مهم اون محبت من شاغلم درامد دارم شوهرم به شدت ادم خوبیه و دوستم دار اما همیشه کمبود وحس میکنم ازوقتی ازرواج کردم یادم نمیادمامانم یه تیکه لباس برام گرفته باش انگار وقتی شوهرمیکنی دیگ انداخته میشی دور ولی مادرجاریم عیدا همیش برادخترش لباس میگیز مناسبتا مثل روزدختر مثل تولد کادو میگیر اصلا ایناروبزارم کنار یه بارزنگ نمیزن بگ دلمون براتون تنگ شده یه سر بیاید اینجا درصورتی ک مادرشوهرم همیشه هم بریم بازم دلشون میخاد بریم بخاطر مسافت هفته ای یه بار میرم خونه مامانم اون بارم میرم اگع ازصدجا دیگه هم ناراحت باشن یه جوری نشون میدن که باخودت میگی چرا من اومدم اینجا یکبار درهفته میرم اونم یه غذایی درست میکنن که شاید حتی شوهرم اصلا دوست نداشته باش خیلی سخته برام که مادرشوهرم ازمادرخودم مهربونتر بهتر مادرجاریمو میبینم دوستامو میبینم انقد دختراشونو دوست دارن به خدا حسودی نیستا ولی خب .‌‌.‌

الانم حتی دارم مینویسم اشک توچشمام جمع میشه یه بار باجاریمو مادرش رفتیم بیرون برا بچه هاش داشت به یه مناسبتی لباس میخرید جاریم میگف نمیخاد مامانم اونم هی میگف برا بچم کردم براغریبه ک نمیخرم ولی یادم یه بار وقتی ازدواج کرده بودم بااینک توعقد بودم واس قلم چی میخاستم ثبت نام کنم یک تومن بود به مامانم گفتم یکمشو شمانمیدید اونم گفت نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید درتوانشون نیست 

حالا خودت برای مادرت چکارمیکنی؟براش هدیه میگیری کمکش میدی؟؟

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

عزیزم بچه که نیستی مقایسه نکن . به خودت بگو من یه نگاه مادرم رو با صدتا دنیا عوض نمیکنم. لباس و کادو چیه همه که نباید کپی هم باشن.

میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست

حساس شدی

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

منم‌خیلی خودمو بخاطر این چیزا خوردم ولی فایده نداره چیزی عوض نمیشه برای ما یجوریه میریم‌مهمونی بقیه وسایلای دخترشونو جمع میکنن من وسایلای مامانمو انگار اون بچمه به زور میبرم خرید یا بابام اصلا دختر دوست نیست مارو تحویل نمیگیره ولی پدرشوهرم دختراشو خیلی دوست داره به جا اینکه بجنگی و حسرت بخوری برای این قضیه قبولش کن من تصمیم گرفتم به جاای حرص خوردنای الکی یکی از هدفام این باشه مادر خوبی باشم همه تو زندگی یکسری کمبود هایی دارن بهتر زندگی خودتون و باکسی مقایسه نکنید مخصوصا که از همسرتون و خانوادش راضی هستین با همسرت خوش بقیه بقیه رو بیخیال 

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋

استارتر، نمیدونی از چه عذابی راحت هستی.

من، همیشه در عذابم.

خونه‌ی مادرشوهر باشیم ناراحتم چون خونه مامانم نیستیم و مامانم نارحته الان. کادو بیارن عذاب وجدان میگیرم که چطور جبران کنم. شوهرم بیشتر به مادر خودش توجه کنه اعصابم بهم میریزه که چرا مامان من خوبه، این بد.

ول کن بخدا! تازه مادر تو عاقلی میکنه که کاری به زندگیت نداره. 

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

شاید درتوانشون نیست  حالا خودت برای مادرت چکارمیکنی؟براش هدیه میگیری کمکش میدی؟؟

درتوانشون هست براش بی اهمیت من همیشه روزمادر روز تولدش کادو نمیدونم چطور بگم لباس واینا اصلا بدرک محبتش چی شب عروسیم باپدرشوهرم سریه چیز خیلی جزیی ناراحتی پیش اوردن بااینک کلی مهمون خونه بود نیومد خونه رفت من تاصبح گریه کردم خاطره خوب ندارم ازعروسیم