2777
2789
عنوان

رفع قطعی تیرگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13782 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هولیا جون میشه بگی پمادو چجوری استفاده کردی ؟ بعد ند ساعت شستی بعدش چی زدی ؟ بعو من میخوام ب باسن بز ...

عزیزم شما امتحان کردی رو باسن؟روشن شد؟؟لک نشد؟منم میخام شروع کنم میترسم

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨
هولیا جون میشه بگی پمادو چجوری استفاده کردی ؟ بعد ند ساعت شستی بعدش چی زدی ؟ بعو من میخوام ب باسن بز ...

عزیزم شما امتحان کردی رو باسن؟روشن شد؟؟لک نشد؟منم میخام شروع کنم میترسم

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨
سلام از داروخانه نزدیک ۱۰۰ تومن تیرگی هام کمتر شده

سلام عزیزم ، شما میتونید برای من بفرستید من هزینه‌اش رو برای شما بزنم ، هرچقدر میگردم تو شهر خودمون پیدا نمیشه اصلا ، خیلی لازمش دارم

سلام عزیزم ، شما پیدا کردین پماد رو؟میتونید برای من بفرستید من هزینه‌اش رو برای شما بزنم ، هرچقدر میگردم تو شهر خودمون پیدا نمیشه اصلا ، خیلی لازمش دارم

جایی رو دیدی داشته باشه؟ کدوم شهری؟اگه جایی رو توی شهرتون مطمعنی داره بهم بگو اگه آشنا داشته باشیم ب ...

نمیدونم زنگ بزنید داروخانه شکوفه توی پیروزی 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

بله گلم روی پوست تمیز استفاده بشه حتما و حواستون باشه دونوع ژانولوما داریم اصلش یکم بوی بدی داره لای ...

عزیزم مگه نمیگی بعد یه هفته پوسته میشه ونباید پماد ادامه داد  خب پس چطور سه چهار تا لازمه پماد