2777
2789

سلام 

فردا باید پسرم رو باز هم ببرم برای آزمایش تیروئید و بعد دکتر

نزدیک سه ماهشه

توی غربالگری مشخص نشد و دیر فهمیدم که تیروئید داره

هنوز دارو رو دکتر(فوق تخصصی غدد اطفال) شروع نکرده

خیلی خیلی نگرانم میترسم دیر شده باشه

ولی چون دکتر گفته چاره ای ندارم

خدایا شکرت خدایا کمکم کن،لطفا اگر دوست داری به نیت دلم یه توحید بخون، انشالله تنت سلامت‌ و دلت شاد باشه همیشه                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا برای فرزندم دعا کنید لطفا حمد بخونید براش

دعا کنید که هر چی صلاحش هست دکتر براش تجویز کنه

دعا کنید که خوب شده باشه

دعا کنید که تشخیص دکتر درست باشه 

خدایا شکرت خدایا کمکم کن،لطفا اگر دوست داری به نیت دلم یه توحید بخون، انشالله تنت سلامت‌ و دلت شاد باشه همیشه                                                   

یک دکتر اطفال بردم گفت حتما باید قرص بخوره

ولی فوق تخصص غدد گفت فعلا باید آزمایش بده

خودمم موندم سر دوراهی و یه مادر ناتوان و نگران و افسرده

بچم داروی ضد تشنج هم میخوره  

دعا کنید به حق این ماه عزیز، قبل عیدی خدا دلمو شاد کنه

از این نگرانی ها خلاص بشم

ممنون از همه شما مهربون ها

انشالله خودتون حاجت روا شوید

ببخشید نمیتونم جواب تک تک شما مهربون ها رو بدم چون خیلی کار دارم و زیاد نمیام سایت 

ولی به دعای خیر شما ایمان دارم میدونم اگر دعا کنید بچم رو خدا شفا میده

عزیزم منم فردا دخترمو میبرم از نگرانی دارم میمیرم دخترمن دونه های ریز قرمز میزد دکتر آزمایش نوشته خی ...

انشالله به حق فاطمه زهرا س حال دخترت خوب بشه آزمایشش نرمال و خوب باشه و از نگرانی در بیای

به برکت صلوات بر محمد و آل محمد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم