زلووبیا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 61 عنوان خواهش میکنم برای فرزندم دعا کنید 113 بازدید | 11 پست سلام فردا باید پسرم رو باز هم ببرم برای آزمایش تیروئید و بعد دکترنزدیک سه ماهشهتوی غربالگری مشخص نشد و دیر فهمیدم که تیروئید دارههنوز دارو رو دکتر(فوق تخصصی غدد اطفال) شروع نکردهخیلی خیلی نگرانم میترسم دیر شده باشهولی چون دکتر گفته چاره ای ندارم خدایا شکرت خدایا کمکم کن،لطفا اگر دوست داری به نیت دلم یه توحید بخون، انشالله تنت سلامت و دلت شاد باشه همیشه 1402/12/22 | 11:28 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهستییییی عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 452 آخی عزیزم توکلت به خدا باشه ان شاءالله که جواب آزمایش خوب باشه❤واسه پسرت حمد خوندم🤲🌹 ظهور مهدی(عج) صلوات•••بیحس مث برفا🦋❄️️
یگانهmh عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 27749 نترس بابا این روزا اکثرا کم کاری دارن بچه ها قرص میده اوکی میشه لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
زلووبیا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 61 تو رو خدا برای فرزندم دعا کنید لطفا حمد بخونید براشدعا کنید که هر چی صلاحش هست دکتر براش تجویز کنهدعا کنید که خوب شده باشهدعا کنید که تشخیص دکتر درست باشه خدایا شکرت خدایا کمکم کن،لطفا اگر دوست داری به نیت دلم یه توحید بخون، انشالله تنت سلامت و دلت شاد باشه همیشه
گریههههههههخ عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 186 عزیزم منم فردا دخترمو میبرم از نگرانی دارم میمیرم دخترمن دونه های ریز قرمز میزد دکتر آزمایش نوشته خیلی استرس دارم
گریههههههههخ عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 186 برا پسرت ۷۰ مرتبه سوره حمد میخونم ان شالله همه چیزش سالم باشه
زلووبیا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 61 یک دکتر اطفال بردم گفت حتما باید قرص بخورهولی فوق تخصص غدد گفت فعلا باید آزمایش بدهخودمم موندم سر دوراهی و یه مادر ناتوان و نگران و افسردهبچم داروی ضد تشنج هم میخوره دعا کنید به حق این ماه عزیز، قبل عیدی خدا دلمو شاد کنهاز این نگرانی ها خلاص بشم خدایا شکرت خدایا کمکم کن،لطفا اگر دوست داری به نیت دلم یه توحید بخون، انشالله تنت سلامت و دلت شاد باشه همیشه
گریههههههههخ عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 186 یک دکتر اطفال بردم گفت حتما باید قرص بخوره ولی فوق تخصص غدد گفت فعلا باید آزمایش بده خودمم موندم س ... الهی به حق رمضان خدا حاجت دلتو بده
زلووبیا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 61 ممنون از همه شما مهربون هاانشالله خودتون حاجت روا شویدببخشید نمیتونم جواب تک تک شما مهربون ها رو بدم چون خیلی کار دارم و زیاد نمیام سایت ولی به دعای خیر شما ایمان دارم میدونم اگر دعا کنید بچم رو خدا شفا میده خدایا شکرت خدایا کمکم کن،لطفا اگر دوست داری به نیت دلم یه توحید بخون، انشالله تنت سلامت و دلت شاد باشه همیشه
زلووبیا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 61 عزیزم منم فردا دخترمو میبرم از نگرانی دارم میمیرم دخترمن دونه های ریز قرمز میزد دکتر آزمایش نوشته خی ... انشالله به حق فاطمه زهرا س حال دخترت خوب بشه آزمایشش نرمال و خوب باشه و از نگرانی در بیایبه برکت صلوات بر محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم خدایا شکرت خدایا کمکم کن،لطفا اگر دوست داری به نیت دلم یه توحید بخون، انشالله تنت سلامت و دلت شاد باشه همیشه
گریههههههههخ عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 186 انشالله به حق فاطمه زهرا س حال دخترت خوب بشه آزمایشش نرمال و خوب باشه و از نگرانی در بیای به برکت ص ... فدات بشم عزیزدلممم الهی آمین قربون دلت ان شالله همین دعای خوبت برگرده به پسرت