2777
2789

چونکه فردا ای یو ای داریم یکشنبه اومده داریم میترکیم اون بیچاره که همش میره خودشو با اب سرد میشوره اه خدایا حالا نمیشد یه بچه بهمون بدی راحت بشیم چقد بدبختی اخه ۷ سال شد

خودت گل .....  پیرهنت گل.....

متولد۱۳۸۲?

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑😑😑😑

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   

بعدا ک ان شاالله بچه اومد همه این شبا و روزا جبران مبشه

همسرتونم نباید کاری کنه؟

ینی هردو یه تایمی باید رابطه نداشته باشید؟ یا فقط شما

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

یه قسمت از شرک ۳ بود شرک وارد یه جشنی شد یه پسره ازش ترسید گفت تورو خدا منو نخور شرک هم گفت من کسیو نمیخورم بعد همه ی حاضرین در جشن یکصدا به شرک گفتن بخورش بخورش 😑😑😑

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
بعدا ک ان شاالله بچه اومد همه این شبا و روزا جبران مبشه همسرتونم نباید کاری کنه؟ ینی هردو یه تایمی ...

اتفاقا فقط همسرم ۳ روز قبلش نباید تخلیه داشته باشه

یه قسمت از شرک ۳ بود شرک وارد یه جشنی شد یه پسره ازش ترسید گفت تورو خدا منو نخور شرک هم گفت من کسیو ...

حالا چرا یاد اون افتادی🤣🤣🤣🤣

اتفاقا فقط همسرم ۳ روز قبلش نباید تخلیه داشته باشه

ای وای بنده خدا😂😂😂

اگ شب تو خواب تخلیه شه چی؟

دوباره ۳روز صبر میکنید یا تایم خاصی داره اون ۳رپز

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲