من ۱سال چند ماهه خونه پدرمم حدود سه ماه پیش توکار خرید فروش بودم بایکی حضوری معامله کردم پول و جابه جا کرد تو تلگرام رسیدشو فرستاد بعد پرسید میشه عکستو بفرستی بینمت گفتم نه بعد گفت متاهلی یا مجرد منم گفتم مجرد گفت آشنا شویم گفتم نه فقط گفت چند سالته گفتم بهم چند میاد دیگه گفت آشناشسم اصلا جواب ندادم الان با دیروز باشوهرم رفتم دکتر گوشیم دستش بود چتارو دید الان عصبی شد میگه معلوم نیست با چند نفری من واقعا خیلی ناراحتم کارم اصلا درست نبود به نظرتون چیکار کنم همش میگفت باید لایه برنامه گوشیتو ریکاورکنم لابد خیلی بود تو حذفش کردی واقعا سرم داره می ترکه میشه مثل یه خواهر راهنماییم کنید
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
گفتی مجردم😐 اگه شوهرت به یه دختر میگفت مجردم پارش نمیکردی؟
#مثل_قلی_نباشید از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏 کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت، نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏 امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘
این یکسال و خورده ای چرا تو خونه بابات بودی قهر اومده بودی
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...