2777
2789

تا ششم عالی بود،امسال چندتادوست جدیدپیداکردکلا میادباگوشی داره چت میکنه زنگ میزنه تانگم درس نمیخونه هرسری میرم کارنامه میگیرم نمراتش پایین تره،الان رفتم کارنامه ماهانه گرفتم افتضاح دوست دارم اومدخونه خفش کنم انقدرعصبیم،یه راهکاربدین چیکارکنم

گوشیش و بگیر ازش بگو کارنامه بعدی و خوب دادی میدم بهت

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی ندین بهش من خودم بالای ۲۰ سالگی گوشی شخصی خریدم درصورتی که دهه هشتادی هستم و معدلم همیشه تو برترین مدارس ۲۰ بود

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

اگر کلاس هفتمه طبیعیه چون پایش عوض شده و فضای متوسطه با ابتدایی زمین تا آسمون فرق داره 

و اینکه اونموقع دختر شما خیلی بچه بوده و تاره الان وارد سن نو جوونی و بلوغ شده 

چه آسان می‌توان از یاد ها رفت  / مپرس حال مرا روزگار یارم نیست / مثل یک شایعه در حسرت باور شدنم
ترم هم راضی نبودم معدلش شد18

تو دیگه خیلی حساسی😑😑😑😑

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝

عصبانیت بزار کنار،بدتر میشه،باهاش دوست باش،خودت بشین کنارش،باهاش تو طول روز صحبت ،تفریح،و...داشته باش،که نیازی برای مرکردن وقتش با گوشی ودوستاش نداشته باشه،اینجوری هم رابطش باهات بهتر میشه،وحرفات گوش میده،هم اینکه وابستگیش به غیر کمتر،از نشاورم کمک بگیر