2777
2789
عنوان

دخترم گند زد تو امتحانات افتضاح امتحان داد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بچس و نابالغ

اشتباه از شماست که اولا گوشی شخصی داره دوما مدیریت روی تایمش نیست و ازاده برای استفاده،سوما مسئولیت پذیر بار نیومده.

فارغ از اینکه بچه از درس خوشش بیاد یا نیاد یا هرچی باید اینو به عنوان یه مسئولیت قبول کرده باشه و ملزم باشه به خوندن حداقل در یه سطح عادی و متوسط

محدودیت بزارین برای گوشی استفاده کردن و درمورد انتخاب دوستاش باهاش صحبت کنید ولی اروم مثل دوست باهاش ...

خیلی سریع ناراحت میشه قیافه افسرده ها به خودش میگیره

اگر کلاس هفتمه طبیعیه چون پایش عوض شده و فضای متوسطه با ابتدایی زمین تا آسمون فرق داره  و اینک ...

درسته یعنی ممکنه از جو مدرسه باشه؟سال بعدتغییرکنه

دقیقا از وقتی گوشی دستش گرفت افت کرد

والا من موقع متوسطه اولم فقط کلاس نعم برای کشیدن نقاشی از گوشی استفاده  می‌کردم 

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

درسته یعنی ممکنه از جو مدرسه باشه؟سال بعدتغییرکنه

بله جو مدرسه خیلی تاثیر داره 

من خودمم هفتم خیلی پسرفت کردم ولی بعدش نمراتم عالی شد فقط با برخورد خوب تشویقش کنید به درس خوندن 

و گوشی هم کنترل کنید طوری ک خودش کمتر استفاده کنه ک خیییییلی تاثیر داره 

چه آسان می‌توان از یاد ها رفت  / مپرس حال مرا روزگار یارم نیست / مثل یک شایعه در حسرت باور شدنم