2777
2789

توروخدا کسی نیدونه تو این یک ماه چه دعایی بخونم خوبه؟؟؟همینطوری دلی میخام میخام بخونم .هم برا حاجت روایی هم برا شادی مردمم هم برا انرژی مثبتی ک میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نذر نمک چطوریه؟؟تاحالا نشنیدم واسه چی میدن.و ب کیا باید بدیم

نذر نمک اینطوره که نیت میکنی تا اخر ماه رمضان به حاجتت برسی و ۵بسته نمک حاضر میکنی(۵تیکه نایلون فریزر بیار هرکدوم یه قاشق نمک بریز و ببند ) یکبار آیت الکرسی و ۳بار صلوات بهش بخون ، به امید خدا حاجت روا که شدی ،اون ۵بسته رو بده به ۵نفر که میخوان نذر کنن یا حاجت دارن که بندازن داخل بسته های خودشون به عنوان تبرک

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

صلوات کبیره هم نمیدونم چیه

سرچ بزنی هست

اللهم صل علی مصطفی محمد و مرتضی علی و بتول فاطمه و سبتین امامین حسن و حسین و صل علی زین العباد علی و باقر محمد و صادق جعفر و کاظم موسی و رضا علی و تقی محمد و نقی علی و زکی العسکری حسن و صل علی محمد مهدی صاحب امر و عصر و زمان و خلیفه رحمان و امام انس و جان صلوات الله علیهم اجمعین

نذر نمک اینطوره که نیت میکنی تا اخر ماه رمضان به حاجتت برسی و ۵بسته نمک حاضر میکنی(۵تیکه نایلون فریز ...

خب اگ کسی گفت نمیخام یا نذری ندارم نمک ها چیکارکنم میتونم بگم حداقل ببرید استفاده کنید

سرچ بزنی هست اللهم صل علی مصطفی محمد و مرتضی علی و بتول فاطمه و سبتین امامین حسن و حسین و صل علی زی ...

این رو اول بخونم بعد اونارو درسته؟؟بعد ابجی ی سوال دیگ بزارم تااخر ماه رمضون پخش کنم؟؟اگ کسی خدایی نکرده حاجت نگرفت تااخر ماه بعدش چیکارکنه

خب اگ کسی گفت نمیخام یا نذری ندارم نمک ها چیکارکنم میتونم بگم حداقل ببرید استفاده کنید

بگی نذره دیگه ، نبردن بده کسی دیگه

این رو اول بخونم بعد اونارو درسته؟؟بعد ابجی ی سوال دیگ بزارم تااخر ماه رمضون پخش کنم؟؟اگ کسی خدایی ن ...

اره ,انشالله که حتما میگیری عزیزم ، اگرم نگرفتی که هیچ نمکو استفاده کن