2777
2789

دو تا هم غذا آورده ( کباب ) با چند تا سالاد گرم کردم یکیشون خودش خورد گفت تو نمی‌خوری گفتم میل ندارم و ( نمی خوام بخورم اونا ک منو دعوت نکردن چرا غذاشونو بخورم ) 

درضما مادر شوهرم تو کار جادو جنبله میترسم بخورم 

شوهرم از وقتی برگشته از اونجا ب من قیافه میگیره عوض اینکه من ناراحت بشم با این ک منو دعوت نکرده بودن شوهرم بدون من رفته و شبم مونده با اون خانواده بی حیا ک تاپیک های قبل توضیح دادم منم شب رو تک تنها موندم الان آقا واسه من قیافه میگیره 

تازه اسباب کشی کردیم تک تنهام همه جارو تمیز کرده بودن ضرفا مونده بود فقط اومد داد زد چرا من رفتم هیچکاری نکردی و فعلان بهمان الآنم قیافه میگیره واسه من 

تاپیک های قبلی رو بخونین متوجه میشین چی ب چیه 

الان من چجوری رفتار کنم ؟

متأهل💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالاتوکه غذای مجلس که نمیتونه چیزی بریزه ولی شوهرت دست پیش روگرفته پس نیفته خاک توسرمادرشوهرت که تور ...

نمی خوام بخورم واسه خودم غذا پختم یا مثل آدم دعوتم میکردن غذا فرستادنو می‌خوام چیکار من فردا نهار اون یکیرم گرم میکنم خودش کوفت کنه خاک تو سر خودش مامانش خبر مرد هردوشون🙁

متأهل💍
عادی رفتار کن بیخیال باش اونم ببینه تو عین خیالت نیست برمیگرده به تنظیمات کارخانه

چرا واسه من قیافه میگیره 

پرش کردن بنده خدا رو 

منم هر جور خوش رفتار می‌کنه میکنم گور باباش 

متأهل💍
نمی خوام بخورم واسه خودم غذا پختم یا مثل آدم دعوتم میکردن غذا فرستادنو می‌خوام چیکار من فردا نهار او ...

مرگ😂ولش کن بابا غذای تعذیه خوردن نداره بروبراخودت بخر سربه سراون شوهرتم نزارحتما ازفوت بابابزرگش ناراحته

مرگ😂ولش کن بابا غذای تعذیه خوردن نداره بروبراخودت بخر سربه سراون شوهرتم نزارحتما ازفوت بابابزرگش نا ...

سالگردش بوده دیگه چ ناراحتی 

گور پدربزرگش چیکار کنم آخه مرده مرده مرتیکه پیر خلفت 

متأهل💍

ولی یه چیزی دعوت نمیخواست که به هرحال بابا بزرگ همسرتون بوده می رفتین همراه همسرتون تو مراسم شرکت میکردین .نه به خاطره مادرشوهرت به خاطره شوهرت باهم می رفتین وبرمیگشتین.حالا دور ور نمیگن عروسشون نیومد ختم بابابزرگ شوهرش

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
ولی یه چیزی دعوت نمیخواست که به هرحال بابا بزرگ همسرتون بوده می رفتین همراه همسرتون تو مراسم شرکت می ...

مادرشوهرم زنگ زده بود ب شوهرم ک خانومتو ( اونو ) اصلا نیار تاپیک های قبلیمو نگا کن 

متأهل💍