2777
2789
چرا اینجوری شده ؟

اینقدر که جدیدا بهمون القا میشه تو این زمونه فقط خودت مهمی باید گرگ باشی بعضیا نمیتونن تعادل ایجاد کنن 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اینجوری شده ؟

خب راستش ملاک های دیکه ای دنیا رو تسخیر کرده 

مثل مال دوستی لذت جویی رقابت و تکبر و ...

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
چطور اینجور شدی من همش شکایت دارم حرص میخورم ناراحت میشم 

به احمق بازی های خودم فکر کردم 

خودم رو گذاشتم جای طرف مقابل 

و شرایط رو نگاه کردم 

دیدم خیلی عجیب نیست ادم ها تو این شرایط این مدلی شکل بگیرن 

دیگه درک کردم 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
به احمق بازی های خودم فکر کردم  خودم رو گذاشتم جای طرف مقابل  و شرایط رو نگاه کردم  ...

قبلا بی تفاوت بودم متنفرم از اینستا که هر کسی دوربین دستش گرفته شده روانشناس ،ادمو حساس میکنن هر چیزی از ذهنشون میگذره میان میگن 

نه 

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .
 قبلا بی تفاوت بودم متنفرم از اینستا که هر کسی دوربین دستش گرفته شده روانشناس ،ادمو حساس میکنن ...

پاکش کن

من دقیقا بخاطر همین چیزا خیلی چیزا رو پاک گردم 

و باز هم میخوام بکنم 

یه روبیکا دارم یه نی نی سایت 

اینا رم میخوام پاک کنم

اینستا رو که پاک گردم راحت شدم اصلا

حالا مونده این دوتا

آدمها رو از انسانیت دور کردن دقیقا با اسم انسانیت

اینستاگرام ،بخدا من به خیلی مسائل بی تفاوت بودم انقدر کلیپ میوم اگر به بقیه توجه کنی محبت فلان بیماری و داری اگر فلان باشی بیماری ومشکل داری اونم بلاگرا با زندگیا و رفتارای دروغینشون

چی بگم بخدا