civciv90 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 33 عنوان باید به چ پزشکی مراجعه کرد؟ 102 بازدید | 11 پست سلام دوستان وقتتون به خیر برای چک شدن هایمن و چک فیزیکی جهت تشخیص زگیل تناسلی باید ب چه پزشکی مراجعه کرد؟ ماما ها هم چک میکنن یا باید برم زنان؟ یا کلا پزشک متخصص خاص خودشون داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 1402/12/22 | 02:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 23490 پیش متخصص زنان درست حسابی باید بریاگر رابطه خطرناک یا مشکوک داشتیازمایش بدن برای اچ پی ویو مجرد هارو معاینه نمیکنن الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
civciv90 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 33 پیش متخصص زنان درست حسابی باید بری اگر رابطه خطرناک یا مشکوک داشتی ازمایش بدن برای اچ پی وی و ... چرا مجرد هارو معاینه نمیکنن؟؟
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 23490 چرا مجرد هارو معاینه نمیکنن؟؟ چجور معاینه کنن؟باید وسیله رو وارد واژن کنن کامل تا دهانه رحم رو ببیننزخم و ضایعات و عفونت اونجا مشخصهبابت مسئله بکارت معاینه نمیکنن دکترای ایرانچیبگم... الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
civciv90 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 33 پیش متخصص زنان درست حسابی باید بری اگر رابطه خطرناک یا مشکوک داشتی ازمایش بدن برای اچ پی وی و ... کلا رابطه نداشتم ولی زگیل پوستی دارم پخش شده بدنم پیش پزشکی ک رفتم گفت اگه با تیغ و ژیلت اصلاح میکنی حتما ب پزشک مراجعه کن احتمال داره ویروس سویه عوض کنه
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 23490 کلا رابطه نداشتم ولی زگیل پوستی دارم پخش شده بدنم پیش پزشکی ک رفتم گفت اگه با تیغ و ژیلت اصلاح میکنی ... شما حتماااا پیش متخصص زنان درست حسابی برواول از همه باید ازمایش اینا بدیو حتما واکسن بزن که سویه های دیگه رو نگیریدرمان دارهاز تهران یه ماما رو میشناسم ازش نتیجه زیاد گرفتن برای اچ پی وی الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
civciv90 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 33 شما حتماااا پیش متخصص زنان درست حسابی برو اول از همه باید ازمایش اینا بدی و حتما واکسن بزن که سویه ... تبریزم اگه تبریز میشناسین ممنون میشم معرفی کنین
3rendipity عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 847 تبریزم اگه تبریز میشناسین ممنون میشم معرفی کنین برو دانایی اینترنتی نوبت بگیر ولی صبر حوصله می خواد
civciv90 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 33 برو دانایی اینترنتی نوبت بگیر ولی صبر حوصله می خواد دانایی رو زیاد برا زایمان و کسایی ک بچه دار نمیشن شنیدم برای زگیل اینا هم کار میکنه ینی؟؟
3rendipity عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 847 دانایی رو زیاد برا زایمان و کسایی ک بچه دار نمیشن شنیدم برای زگیل اینا هم کار میکنه ینی؟؟ اره کار بلده ولی قمری هم خوبه فکر کنم نوبت گرفتنش هم آسون باشه بعد تو شیخ الرییس هم یکی هست مرضیه پریزاد اونم خوبه
دکترنیک عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 1398 با توجه به توضیحات...به متخصص بیماریهای عفونی مراجعه نمایید. پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو