2777
2789

میگن دوش واژینال بگیرین چطوری؟؟اخه نشسته و ایستاده نمیسه .بعد اینک سرنگ واسه امپول بخاطر نوک تیزش اصلا قابل استفاده نیس سرنگ پماد واژینال هم که اصلا اب نمیمونه توش ....

اصلا اصلا اصلاااااا

بزا چی اسن کارو میخای کنی

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁سوزن رو باید جدا کنی اما برای شستشو با جوش شیرین اصلا نیاز به سرنگ نیست توی یک لیتر آب یک قاشق جو ...

خب امشب نشستم تو جوش شیرین .فک کنم ی ۲۰ دقیقه .بعد رفتم حمام کردم .ولی نمیدونستم که بعدش باید دوش نگیرم

خب امشب نشستم تو جوش شیرین .فک کنم ی ۲۰ دقیقه .بعد رفتم حمام کردم .ولی نمیدونستم که بعدش باید دوش نگ ...

حالا من بعد

به نظرم بریز تو یه بطری بعد خودتو باهاش بشور دیگه واژنتو آب نکش پاهاتو بشور بیا بیرون