2777
2789
سلام مامانای گل ... میخواستم بدونم نینی من که فقط با من و باباشه ... و درطول روز کس دیگه ای رو به غیر از ما نمیبینه.. این باعث کم رو شدنش میشه ...(این حرفیه که همش مادر شوهرم میزنه ) یعنی در طول بچگیش هر چی دو رو برش شلوغ تر باشه ... تاثیری تو اجتماعی شدنش داره ... نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه .... اخه نینی من الان 6 ماهشه و ادم غریبه ای رو که میبینه (حتی خانواده شوهر) اولش گریه میکنه و بغلشون نمیره . نمیخوام دخترم کم رو و خجالتی بار بیاد ... میخوام دختر خوش سر وزبون واجتماعیی بشه ..... بهم بگید از الان چی کار کنم .... چطور باهاش رفتار کنم ... خواهش میکنم راهنماییم کنید ....
خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
عزیزم این سن بچه ها اینطوریه
بعد خوب میشه
تازه اگه گریه نمی کرد باید نگران میشدی
اگه سال اول نی نی ها رو بخونی متوجه میشی
بعدا از سرش میوفته

همه ی زندگیم پراز معجزه های حضور توست خدای من .
فقط یه چیز دیگه اینکه همیشه اینطوری دستامو بگیر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از 9 ماهگی به بعد کمی در روز تنهاش بذار
مثلا 15 دیقه
با آدمای مختلف
اگه گریه کرد نازش کن ببوسش ولی پشیمون نشو و حتما تنهاش بذار
آروم آروم
ولی از الان زوده خانمی

همه ی زندگیم پراز معجزه های حضور توست خدای من .
فقط یه چیز دیگه اینکه همیشه اینطوری دستامو بگیر...
عزیزم اکثریت نسل جوان موقعیت شما را دارند به جای این که انرژی ات را صرف اقکار منفی کنی نگهش دار برا چند ماه اینده که کوچولوت حسابی شیطون و ددری میشه این جوری اجتماعی تر هم میشه دختر منم 18 ماهه است دائم دستم می گیره و می کشه سمت در که منو ببر بیرون گردش
عکاسی تخصصی مادر و کودک در تبریز, تخفیف ویژه 30 درصد در ماه محرم و صفر با دکورهای متنوع و اختصاصی کودک
براش هم جنس خودش نی نی بیار خیلی اجتماعی میشه
امیرحسینم 17خرداد (مبعث) دنیا اومدخدایا شکرت..

میگن پنجره دل آدمای مهربون رو به خدا باز میشه؛از اون پنجره من رو هم دعاکن...
نمیدونم والا ولی من بچه هام رو از ترس ابروریزی هیچ جا نمیتونم ببرم به نظر منم فقط باید تو شلوغی باشه من خودم کوچولو بودم همیشه مامان و بابام و داداشم بودن خیلی کم خونه اقوام میرفتیم برا همین خیلی خجالتی بودم تا موقعی که ازدواج کردم و دورم شلوغ شد رو دار شدم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
راییکا جون ربطی به یه نینی دیگه نداره فقط باید از همه جوره و زیاد بر خورد داشته باشه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مامان اتنا قصه نخور حالا زوده بزرگتر شد زیاد ببرش پارک یا خونه اقوام بچه های امروزی هم که دیگه از همون بچگی میرن مهد پس زیاد دلواپس نباش
اخه خودمم زیاد ادم اجتماعیی نیستم ... رفت وامد زیادی هم نداریم ... میشه بگید چطور باهاش رفتار کنم که اعتماد به نفسش هم بالا بره و زیاد به من وابسته نباشه ...
خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود