2777
2789
عنوان

کی بیاد آموزش روزه گرفتن بهم یاد بده

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 26 پست

عزیزم از لحظه ای که اذان صبح رو میگن تا لحظه ای که اذان مغرب و عشا رو میگن چند تا کار رو نباید انجام بدی:

خوردن و آشامیدن

انجام رابطه جنسی

سر فرو بردن داخل آب(مثلا شنا کردن و اینا)

و فکر کنم دروغ بستن به خدا و پیامبر هم باطل کنه روزه رو. بازم اینو مطمئن نیستم.

و وقتی اذان شب رو گفتن و افطار شد میتونی افطاری بخوری و تا سحر هزکار دلت میخواد بکنی😅😅

باز نزدیکای اذان صبح سحری بخور و آب و مسواک و… شروع روزه!

التماس دعا

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سحری ساعت چهار پاشو چایی و برنج و یا نان و پنیر چایی شیرین بخور .خرما هم انرژی میده .بعد مسواک بزن و اب نمک قرقره کن .پنج دقیقه قبل اذان دیگه نخور .

قسم دروغ نده 

گرد   غبار و سیگار باطل میکنه 

و بقیه تو احکامه .

زیاد فعالیت نکن .سرت گیج میره

این ماه ماه درمان بیماری های مختلفه .انگاری بیمارستان هستیم تحت رژیم درملنی .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

اول نیت می کنی که یه ماه میخوای روزه بگیری  بعدش باید تا قبل اذان صبح شهرتون سحری رو خورده باشی همین که اذان صبح بگه دیگه حق خوردن چیزی رو نداری چون باطل میشه تا اذان مغرب شهرتون که افطار کنی. 

نمازات که سرجاش هست خوندن قرآن خیلی ثواب داره . اینکه سعی کنی کارهایی که گناه هست رو انجام ندی و یه سری کارها از مبطلات روزه هست که بزن گوگل برات میاره عزیزم

فقط حواست به این باشه:

در روزه خیلی وقت ها میگیم خب توان ندارم بذار افطار خودم مثلا با شربت

میری سر یخچال پشیمون میشی

این مبطل روزست

البته اگر کاملا از قصد روزه برگشته باشی

وسوسه خالی مبطل نیست

وگرنه بقیش رو ۱ ساعت قبل اذان صبح غذا بخور حالا فقط غذای تشنگی اور نخور 

تا اذان مغرب هم مبطلات رو انجام نده

همین

گام اول: ساعت را 5 دقیقه به اذان صبح کوک میکنیم

گام دوم: به دیس مرغ حمله میکنیم.

گام سوم: آنقدر آب مینوشیم تا شیطان ظهور کند.

گام چهارم: در ده ثانیه مسواک میزنیم.

گام پنجم: کمی دراز میکشیم تا درد معده مان رفع شود

گام ششم: نماز صبح میخوانیم 

گام هفتم نفخ ناشی از آب زیاد را رفع میکنیم ترجیحا دور از خانواده

گام هشتم : خواب تا افطار

سه چهارساعت😑😑😑

دیگ با معده پر ک آدم نمیشه بخوابه ک دم اذان بلند بشه ی میوه ای آبی بخوره روزه بشه

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

سلام عزیزم 

امروز مستحب بود شما غسل کنی موقع غروب اگر انجام بشه خیلی بهتره

بعدش نیت میکنید که خدایا من تو این ماه مبارک روزه میگیرم و مراقب رفتار و گفتارم هستم و از تو میخوام روزه و نماز و دعا های منو قبول کنی و توانی به من بدی که تا آخرش بتونم با تندرستی و سلامت روزمو کامل بگیرم

البته هر نیت دیگه هم میتونید بکنید گفتم که فقط آشنایت پیدا کنید 

بعدش اعمالی که براتون سخت نیست و خوب هست رو انجام بدید مثل نماز خوندن دعا خوندن 

مثلا تو این شب سه بار سوره فتح رو بخونید خوبه 

میگن اگر نیت کنی و حاجت دلت رو بگی بعدش یه این الکرسی بخونی و سه تا صلوات بفرستی و نذر پنج تا نمک بکنی تا آخر این ماه مبارک حاجت روا میشی من خودم اینکارو کردم 

سعی کنید باد صبا داخل گوشی داشته باشید تا ببینید اذان منطقه شما کی و ساعت چند هست الان اذان صبح منطقه ما ساعت ۴:۵۹ دقیقه هست

من می‌دونم ساعت ۳:۴۵دقیقه بلند بشم اوکیه هم میتونم به موقع بخورم هم دعا بخونم هم وضو بگیرم و بعدشم نماز بخونم هیچ عجله ای هم در کار نیست 

ولی اینو بدونید نباید وقتی سحری بلند میشید همش بخورید و بخورید و همه چیز و قاطی کنید جایز نیست به اندازه بخورید به اندازه بنوشید

سعی کنید چیزایی بخورید که سیر کننده باشه و در طول روز تشنه یا گرسنه نشید 

یادتون نره تو این ماه صلوات زیاد بفرستید قرآن بخونید دعا بخونید مهربونم باشید مراقب رفتار و گفتارتون باشید 

صبوری کنید عجله نکنید 

صدقه بدید به دیگران تونستید در حد توان کمک کنید 

و قبل از سحری و افطار با دعایی که از تلویزیون پخش میشه همراه بشید و قبل از اینکه روزتونو باز کنید یادی هم از مریضا و فقیرا و زندانی ها و رفتگان بکنید 

و با نام  خدا و حب اهل بیت شروع به خوردن و آشامیدن کنید

در آخر ما رو هم از دعای پر خیرتون بی نصیب نکنید 

قبول باشه