سلام عزیزم
امروز مستحب بود شما غسل کنی موقع غروب اگر انجام بشه خیلی بهتره
بعدش نیت میکنید که خدایا من تو این ماه مبارک روزه میگیرم و مراقب رفتار و گفتارم هستم و از تو میخوام روزه و نماز و دعا های منو قبول کنی و توانی به من بدی که تا آخرش بتونم با تندرستی و سلامت روزمو کامل بگیرم
البته هر نیت دیگه هم میتونید بکنید گفتم که فقط آشنایت پیدا کنید
بعدش اعمالی که براتون سخت نیست و خوب هست رو انجام بدید مثل نماز خوندن دعا خوندن
مثلا تو این شب سه بار سوره فتح رو بخونید خوبه
میگن اگر نیت کنی و حاجت دلت رو بگی بعدش یه این الکرسی بخونی و سه تا صلوات بفرستی و نذر پنج تا نمک بکنی تا آخر این ماه مبارک حاجت روا میشی من خودم اینکارو کردم
سعی کنید باد صبا داخل گوشی داشته باشید تا ببینید اذان منطقه شما کی و ساعت چند هست الان اذان صبح منطقه ما ساعت ۴:۵۹ دقیقه هست
من میدونم ساعت ۳:۴۵دقیقه بلند بشم اوکیه هم میتونم به موقع بخورم هم دعا بخونم هم وضو بگیرم و بعدشم نماز بخونم هیچ عجله ای هم در کار نیست
ولی اینو بدونید نباید وقتی سحری بلند میشید همش بخورید و بخورید و همه چیز و قاطی کنید جایز نیست به اندازه بخورید به اندازه بنوشید
سعی کنید چیزایی بخورید که سیر کننده باشه و در طول روز تشنه یا گرسنه نشید
یادتون نره تو این ماه صلوات زیاد بفرستید قرآن بخونید دعا بخونید مهربونم باشید مراقب رفتار و گفتارتون باشید
صبوری کنید عجله نکنید
صدقه بدید به دیگران تونستید در حد توان کمک کنید
و قبل از سحری و افطار با دعایی که از تلویزیون پخش میشه همراه بشید و قبل از اینکه روزتونو باز کنید یادی هم از مریضا و فقیرا و زندانی ها و رفتگان بکنید
و با نام خدا و حب اهل بیت شروع به خوردن و آشامیدن کنید
در آخر ما رو هم از دعای پر خیرتون بی نصیب نکنید
قبول باشه