2777
2789

فکر کنید یه بچه ۹ساله هستم و میخوام روزه بگیرم😂 تک به تک کار های که باید انجام بدم از همین لحظه را برام بگید و کی پاشم سحر بخورم تا کی وقت دارم سحری بخورم و ...

کاربری دست دونفر هست

سحر بخور.نخور.افطار بخور پایان 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

حصله ندارم بگم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیتشو داشته باشی حله

هیییی_زندگی هستم✨  ......شعبه دوم 🌠 برای معرفی سریال کره ای که این چند وقت هم میبینم تو سایت زیاد میخواین معرفی کنیم گفتم دیگه باهم بزنم براتون......اون کاربری یعنی شعبه ۱کاربر اصلیه و من با این کاربری نظری نمیدهمممم ......خوشتون هم نمیااااد لطفاً نظر ندید تاکیدددد میکنم نباید سلیقه من و تو یکی باشه... میتونستم باهمون کاربری کار کنم ولی دیگه بیکاز نمم فاز برداشتم دیگه زدم...🫠کنکل شده دوستان فعلا در این کاربری تختس🚬       نظرتون؟؟؟✨      https://abzarek.ir/service-p/msg/1506385

صبح نیم ساعت قبل اذان صبح بیدار شو تا اذان صبح وقت داری سحری بخوری بعدش هیچی نمیخوری تا اذان مغرب بعد اذان مفرب افطار کن هیچ غسلی هم نباید داشته باشی

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

ی ساعت و نیم قبل اذان پاشو تا خرخره غذا میخوری بعد ی عالمه آب و میوه و زولبیا بامیه و اینا بعد نزدیک اذان بازم آب میخوری نماز میخونی میخوابی تا ۶ بیدار میشی یکی دوساعت برنامه های ماه رمضون میبینی بعد اذان میزنه

اول باید نیت کنی مثلا بگی یک ماه روزه میگیرم قربتا الی الله  

خب چهار یا سه ساعت قبل اذان صبح بیدار شو برای سحری غذایی بخور ک سیر کنندگی عالی و نمک بسیار کمی داشته باشه 

میوه حتما بخور + آب و بعدم مسواک و پنج دقیقه مونده ب اذان صبح دیگ چیزی نخور بعدم ک وضو و نماز و لالا 

برای افطار هم ک اذان رو گفتن اواسط اذان با اذان تمام شد روزتون با خرما یا نمک بازکن و چایی نبات نون پنیر سوپ و چیز سبک افطار کن.

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

خودم که اینجوریم:

‌یه ساعت قبل از اذان صب پامیشم سحری میخورم و بعد اذان هیچی نخور (دروغ و تهمت و غیبت تا حد امکان ممنوع😂)موقغ اذان مغرب بشین افطارکن بخور

و همینجوری ادامه بده

سوالی نیس؟😂😂

کاش چشمان مرا خاک کنید            تا نبینم که چه تنها شده ام

امشب اول نیت کن ک ی ماه روصه میگیرم قربت الی الله

کل شب وقت داری بخوری تا وقتی ک صدای ادان صبح شنیدی بعدش باید تا ادان معرب صبر کنی 

فقط روزه شکم نکیر این ۳۰ روز استعفار زیاد کن گناه نکن مواطب زبونت باش نگاهت باش و مهمتر اینکه نماز حتما بخون

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
زبانت روزه بشه چشمت کارات 

😃🤌البته نماز فراموش نشود

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا