2777
2789
عنوان

ی هفته اس خونه بابامم شوهرم نه میاد دنبالم نه میاد....

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 53 پست
فعلا بمون تاخودش بیاد.دیگ پیگیرش نباش.دلیل من خیانتاش بی مسئولیت رفیق باز

فقط یکی از تاپیکاتو خوندم .دختر تو چقدر منیییییی😭

من از آذر تا دی خونه بابام قهر رفتم بخاطر رفیق بازی و خیانت.

باز اومد بابامو قانع کرد که ادم شذم.

از روزی که برگشتم فقط هفته اول حرف زذیم.همش دعوا همش لجبازی.

صب تا شب پی رفیق بازیع من موندم و‌دوتا بچه.

روز وشب از خدا مرگشو‌میخام.

بحق همین شب اول ماه رمضان انشالله آخر ماه رو‌نبینه زیر خاک باشه شوهرم

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط یکی از تاپیکاتو خوندم .دختر تو چقدر منیییییی😭 من از آذر تا دی خونه بابام قهر رفتم بخاطر رفیق ب ...

چثد بیچاره ایم 

خدا سنی ندارم ولی پیرم کرد پژمرده شدم 

منم ب خدا گفتم یا اونو بکشه یا منو 

چون هیچ پشتوانه ای واس طلاق ندارم 

مهریه ام نمیدن بهم آشنا داره 

خیلی بدبختم 

نمی‌دونم خدا چرا نگام نمیکنه 💔💔💔

چثد بیچاره ایم  خدا سنی ندارم ولی پیرم کرد پژمرده شدم  منم ب خدا گفتم یا اونو بکشه یا من ...

تا بچه نداری اصلا مهم نیس مهریه رو چقدر بگیری.

تازه ازدواج کردی .برو مهریتو بزار اجرا ،بزار سالی یه سکه بده اشکال ندارع.

ببین خودت تنهایی منتی سرت نیس.یه جایی کار میکنی خرجتو درمیاری.

بخدا خیلی خیلی شرایطتت بهتر از منه.

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
تا بچه نداری اصلا مهم نیس مهریه رو چقدر بگیری. تازه ازدواج کردی .برو مهریتو بزار اجرا ،بزار سالی یه ...

فقط خوبیم اینه ک بچه ندارم وگرنه اصلا شرایطم خیلی زجر آوره 

نمی‌دونم واقعا دزمونده شدم 

چند روز دیگه ام صبر میکنم ببینم کی میشه 

ولی هیچوقت نمی بخشمش 

خیلی بهش خوبی و توجه و محبت کردم 

جوابمو با بی مهری ووو...داد 💔

خدا همه در هارو ب روم بسته 💔

چیکار کنی دیگه 

بنظر من اگه میتونی طلاق بگیر بعد دوباره ازدواج میکنی با دقت بیشتر 

واسه خودت یه کار هر چند درامد کم  داشته باشه پیدا کن تو اینستا ادمین شو یا فروشندگی تو دیوارم بگرد حداقل  خرج لباس  خوت رو بده 

شوهرت از همین الان اینجوریه تا کیی؟ به ایندت فکن که شاید چندسال دیگه با یه بچه پشیمون میشی و حسرت همین الانتو داری 

ببین شاید خودتت متوجه نشی ولی ما که داریم از دور میبینم و طرفدار هیچکدومتون نیستیم  متوجه میشیم یا شوهرت تحمل کن یا جدا شو 

حالا زندگی خودتت کسی تا جای کسی نگیره نمیدونه 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

چیکار کنی دیگه  بنظر من اگه میتونی طلاق بگیر بعد دوباره ازدواج میکنی با دقت بیشتر  واسه ...

اره عزیزم مرسی بابت راهنماییت 

چند روز دیگه صبر میکنم ببینم چیکار کنم