2777
2789
عنوان

ی هفته اس خونه بابامم شوهرم نه میاد دنبالم نه میاد....

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 53 پست

تاپیک قبلتو خوندم اخه حیف تو تیس با یه شیره ای مضخرف تو رابطه ای!؟؟ جوونی کلی موفقیت تو راهته کلی ادمای خوب میان باز برات تو که میدونسی معتاده جرا رفتی باهاش و جقدر عوضی که خیانتم کنه والا تنهایی صد شرف داره با همچین ادمای زندگی کردن مستقل باش عشق کن

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک قبلتو خوندم اخه حیف تو تیس با یه شیره ای مضخرف تو رابطه ای!؟؟ جوونی کلی موفقیت تو راهته کلی اد ...

اره دقیقا ولی چون پشتوانه محکمی ندارم و حرف مردم خیلی میترسم 

چون خیلی شوهرم تعریف کرده بودم ا فامیل 😭کلی خاستکار داشتم منتظر بودن زندگیم خراب ش الان چی بگم آخه 💔

هیچ پولیم ندارم باید بیام با بابام اینا زندگی کنم ک اوضاع زیاد خوبی ندارن 

خیلی بیچاره ام 

اره دقیقا ولی چون پشتوانه محکمی ندارم و حرف مردم خیلی میترسم  چون خیلی شوهرم تعریف کرده بودم ا ...

بیچاره وقتی هسی که با اون احمق بمونی هیچ پولی نداری مثل بیشتر دخترا برو سر کار حرف مردمم بدرک مردم مگه حرفو زندگی تو‌براشون مهمه که تو برات حرف اونا مهم باشه

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.
۱۱۴تا سکه بهم قبلا یبار گفت من آشنا دارم مهریه اصلا نمیدم  یا سالی یدونه سکه  میشه اینح ...

اره ما فامیلمون طلاق گرفت پسره فقط یک مشین داشت چون وسیله کارش بودن دادگاه به دختره ندادن ولی سالی یه سکه الان میده 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم