تاپیک قبلتو خوندم اخه حیف تو تیس با یه شیره ای مضخرف تو رابطه ای!؟؟ جوونی کلی موفقیت تو راهته کلی ادمای خوب میان باز برات تو که میدونسی معتاده جرا رفتی باهاش و جقدر عوضی که خیانتم کنه والا تنهایی صد شرف داره با همچین ادمای زندگی کردن مستقل باش عشق کن
وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اره دقیقا ولی چون پشتوانه محکمی ندارم و حرف مردم خیلی میترسم چون خیلی شوهرم تعریف کرده بودم ا ...
بیچاره وقتی هسی که با اون احمق بمونی هیچ پولی نداری مثل بیشتر دخترا برو سر کار حرف مردمم بدرک مردم مگه حرفو زندگی توبراشون مهمه که تو برات حرف اونا مهم باشه
وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.