2777
2789
عنوان

کولونوسکوپی

235 بازدید | 15 پست

سلام خانما کسی کولونوسکوپی انجام داده ؟؟ همراه لازم داره من مادرم میخواد بره انجام بده با همسرم میخواد بره من میترسم پسرم مریض بشه برم آیا همراه خانم میخواد؟؟؟ 

سلام

آره حتما باید همراه باشه

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

جنسیت همراه فرقی نداره

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی حتما بايد خانم باشه؟ 

خیر جنسیت فرقی نداره

همراه که حتما میخواد ، اگه خودت با مامانت بری خیلی بهتره  ، همسرت مواظب پسرت باشه

اخه راهم دوره از قزوین میخوایم بریم تهران انجام بدیمنمیتونم پسرمو بزارم برم خیلی وابستس

مثلا میگم چیزی هست که مادر نتونه به همسرم بگه؟

فکر نمیکنم🤔

ولی اگه شما همراهشون باشید مادرتون خیلی تعلق خاطر و احساس بهتری داره

همراه معمولا کار خاصی لازم نیست انجام بده، وقتی کولونوسکوپی تموم بشه دکتر همراه صدا میکنه و یسری توضیحات میده ب همراه نتیجه آزمایش و هروقت بیمار سرحال اومد مرخص میشن

ممنون

🙏🌸

فکر نمیکنم🤔 ولی اگه شما همراهشون باشید مادرتون خیلی تعلق خاطر و احساس بهتری داره همراه معمولا کار ...

میدونم شما درست میگید یکم شرایط جور نیستش وگرنه خودم خیلی دوستدارم برم ممنون ازتون