2777
2789

بچه ها من سه روزه لیپوماتیکو ترنسفر انجام دادم و حالا چندتا سوال دارم

داخل شکمم خیلی سرو صدا میده باید چیکار کنم

شلی پوست برطرف میشه؟

دِرن بعد چند روز باید دربیاری درد داره؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پولم در حد مزوتراپی بود جلسه اول رفتم شکمم ورم داره بعد دو سه هفته 😑🥴

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

سلام

ببین من اسلیو کردم دقیقا یک ماه پیش و به جز شلی چیزای دیگه رو داشتم 

درن بستگی به بدن خودت داره، ولی عموما یک هفته تا ۱۴ روز میگن باشه. پس اگه خون نداری زیاد و پانسمانتو زیاد عوض نمیکنی، برو بکش یا زنگ بزن بهش بگو کی بیام بکشم 

من کلا نسبت به بقیه آدما هم کم خونی داشتم و هم غلظت خون سر همین فردای عمل درنمو در آورد که همه تعجب کردند 

برای صدای شکم هم طبیعیه و چند ماه صبر کنی می‌ره برای شماها ولی مال ما هست :) 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

سلام ببین من اسلیو کردم دقیقا یک ماه پیش و به جز شلی چیزای دیگه رو داشتم  درن بستگی به بدن ...

خیلی صداش بده لعنتی

گن میبندم ولی میترسم شل بمونه🥲

من چون باسن نداشتم اینکارو کردم وگرنه هیچوقت جرات این ریسکو نداشتم

خیلی صداش بده لعنتی گن میبندم ولی میترسم شل بمونه🥲 من چون باسن نداشتم اینکارو کردم وگرنه هیچوقت ج ...

هزینش چقد شد

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
خیلی صداش بده لعنتی گن میبندم ولی میترسم شل بمونه🥲 من چون باسن نداشتم اینکارو کردم وگرنه هیچوقت ج ...

میفهمم یکم تحمل کنی درست میشه، وقتی هم گن می‌بندی و دستورات پزشکتو عمل می‌کنی نگران نباش. ضمنا بستن گن رو جدی بگیر چون اگه کم ببندی دوباره بدنت به حالت قبل بر میگرده 

راستی باید بالشتک بذاری زیرت چون ترنسفر به باسن انجام دادی 

منم بعد اسلیو باید برم اینارو ببرم 🥲 سر همین اطلاعات دارم

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

میذارم  به نظرت چربیا جذب میشه؟

ببین باید ببینی علت چاقی شکمیت اول چی بوده 

مثلا اگه تنبلی تخمدان دارید با اصلاح سبک می‌ره تو پس باید قبل ۱۲ ظهر راه برید و تغذیه رو درست کنید 

اگه مشکلی نداشتید احتمالا مال آرد سفید و برنجه که میتونید جایگزینش نان سبوسدار کنید و کینوا رو جای برنج درست کنید 

حالا که تغذیه رو درست کردید و به اندازه کافی فیبر دارید تو برنامه غذایی، میمونه اون چربی هایی که قراره جذب بشن 

اگه پرخوری کنید خب بر میگرده ولی اون گن رو دادن که بر نگرده

جدا از این یه سری حرکات شکمی هست که بعد یه مدت باید تو خونه انجام بدین برای سفت شدن ماهیچه های شکمی 

وقتی ماهیچه های شکم سفت باشه، چربی ها جای دیگه خودشونو نشون میدن 

اسلیو مگه کوچیک کردن معده نیست؟

هست ولی وقتی لاغر میشم پوستم میفته و باید برم قسمتی از پوست رو ببرم 

یعنی هم شکم و پهلو هست هم بازو و ران