2777
2789

شفتینگ چه کوفتی هست دومین بار تاپیک شو میبینم مواد مخدر ایناست؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید کلمه ای رو تعیین کنی برای برگشت، هروقت خواستی برگردی اونو میگی و برمی‌گردی

اگه کلمه رو یادت رفت عیبی نداره، هر وقت واقعا از ته دل دلت خواست برگردی به این دنیا و واقعا از اونجا خسته شدی خود به خود برمی‌گردی حتی بدون گفتن کلمه

خدایا یعنی میشه منم یه روز بیام اینجا تیکر بارداری بزنم🥹 اگه این امضا رو خوندین لطفاً برای مامان شدنم دعا کنین ❤️

نه گلم سفر روح در دنیای موازی

واقعیه؟

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

میگن آخه خطرناکه اگه گیر کنیم چی

نه همچین چیزی امکان نداره نگران نباش

همون طور که گفتم هر موقع دلت برای اینجا تنگ شد خود به خود برمی‌گردی 

تنها ضررش اینه که ممکنه به اونجا عادت کنی و وقتی برگشتی افسردگی بگیری و همش بخوای بری اونجا و زندگی اینجا رو دوست نداشته باشی

خدایا یعنی میشه منم یه روز بیام اینجا تیکر بارداری بزنم🥹 اگه این امضا رو خوندین لطفاً برای مامان شدنم دعا کنین ❤️

بله  سرچ کن حتی حضرت علی علیه السلام درموردش صحبت کردن

حضرت علی چی گفته راجب شیفت؟ اولین باره میشنوم