2777
2789
عنوان

پریودم 💔

136 بازدید | 13 پست

شبتون بخیر ✨❤️

بچها من امروز روز اول پریودمه 

به شدددددت درد دارم به شدددت 

شوهرم خوابه منم هی دور اتاق راه میرم و گریه میکنم 

به هق هق افتادم 

میدونید چیکار کنم زود خوب شم؟ 

ناپروکسن و مفنامیک اسید و استامینوفن باهم خوردم

حوله هم داغ کردم گذاشتم 

اما اصلا اثر نکرد

:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عشقم یه دمنوش درست کن بخور چیزای گرم چی داری بریز من همیشه چای سبز و دارچین و زنجبیل دمنوش درست میکنم داخلشم نبات میریزم 

راه نرو دردت بیشتر میشه دراز بکش و ماساژ بده دلتو

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

شیاف دیکلوفناک فقط جوابه 

من اونقدر از دردش ترس دارم ک همیشه چک میکنم شیاف داشته باشم تو خونه

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
عشقم یه دمنوش درست کن بخور چیزای گرم چی داری بریز من همیشه چای سبز و دارچین و زنجبیل دمنوش درست میکن ...

شوهرم هی بیدار میشه میبینه کنارش نیستم خودشم پا میشه میاد پیشم دلم واسش میسوزه فردا باید ۴ صبح بره سرکار 

میرم پیشش میخوابم باز نمیتونم تحمل کنم فوری پا میشم 

قاووت چهل گیاه دارم بریزم تو چایی بخورم؟

شوهرم هی بیدار میشه میبینه کنارش نیستم خودشم پا میشه میاد پیشم دلم واسش میسوزه فردا باید ۴ صبح بره س ...

طفلکی نگرانه

من با راه رفتن دردم بیشترمیشه دراز میکشم و به شکمم با دست فشار میارم ماساژ میدم بهتر میشم

الان زدمش تو نت نوشته بود دوران پریودی ممنوعه هرچیز گرم داری اونو بریز تو چای مثل دارچین و زیره و هرچی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

طفلکی نگرانه من با راه رفتن دردم بیشترمیشه دراز میکشم و به شکمم با دست فشار میارم ماساژ میدم بهت ...

اوکی همین کارو میکنم ❤️ 

ممنونم ازت مهربون و خوش قلب من✨🤍✨🤍✨ 

اوکی همین کارو میکنم ❤️  ممنونم ازت مهربون و خوش قلب من✨🤍✨🤍✨

فداتشم ان شالله زودتر بهتر بشی بتونی بخوابی شبت اروم عزیزدلم😘❤🌱