2777
2789
عنوان

20 سالمه و میخوام..

495 بازدید | 38 پست

دوباره‌ از اول خیلی جدی برای کنکور بخونم 

برای یه رتبه ی خیلی خوب 

امسال میخواستم بخونم ولی یه شرایطی پیش اومد که نشد هرکاری کردم آخرش نرسیدم 

دبیری فرهنگیان میخوام قبول شم 

بنظرتون دیر نیست؟ بخاطره سنم میگم! 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم 

توی دوره ای که خیلی از دخترا به فکر شغل و استقلال نیستن

اصلا دیر نیست خانم

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

به هیچچچچچ عنوان بازم تاکید میکنم به هیچ عنوان دیر نیست فقط با اراده قوی شروع کن

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
یه سوااااال منابعش چیاااست؟ میشه به منم بگی رشته انسانی

برای امسال 

کتابای تخصصی انسانی +کتابای تخصصی فرهنگیان که شامل دینی دهم و یازدهم میشه یه سری از درساش+کتاب استاد قرائتی

سال بعد نمیدونم شرایط چجوری میشه 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 

منم وقتي 21 ساله بودم گفتم بهتره براي كنكور بخونم . ولي گفتم دير شده . 2 سال بعد شد 23 سالم بازم گفتم دير شده ولي تازه فهميدم 21 سالگي دير نبوده . 2 سال بعد شد 25 سالم بازم گفتم دير شده ولي تازه فهميدم 23 سالگي هم دير نبوده . و ... . اينكه احساس ميكني دير شده فقط يه توهمه . در واقع هنوز دير نشده ولي اين باور با تو هست و يه باور غلطه .