2777
2789
عنوان

خاطره اولین پر*ی شدن

1359 بازدید | 52 پست

بچه ها هر کی دوست داشت بگه فک کنم خیلیا خاطره خنده دار دارن😄

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

کلاس ششم بودم لخته لخته خون تو جیشم بود رفتم گریه کردم گفتم مامان سرطان گرفتم😂

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یازده سال و نیمم بود بعد تو مدرسه کلاس چهارم بهمون گفته بودن به خاطر همین اصلا نترسیدم ولی یادمه ایام عید بود مهمون داشتیم بعد یه دل درد شدید گرفتم وقتی رفتن دیدم دارم پریود میشم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

من چون میدونستم از قبل خیلی عادی برخورد کردم ولی نمیدونم چرا خیلی خوشحال بودم رفتم به مامانم گفتم با خوشحالی الان مثه سگ پشیمونم😑

بعدش یه کیک کوچولو مامانمینا برام گرفتن

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

کلاس ششم بودم لخته لخته خون تو جیشم بود رفتم گریه کردم گفتم مامان سرطان گرفتم😂

😂😂😂 وای منم مامانم هی توضیح می‌داد منم که باور نمیکردم هی نماز میخوندم و دعا میکردم بهشت برم

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

یکیو اینجا خوندم میگه شاممون املت بود من دوست نداشتم به اجبار خوردم همین که خوردم رفتم دستشویی دیدم خون اومده داد و جیغ راه انداخته ک اره تقصیر شماس این کوفتیو درس کردین که الان دارم میمیرم😑😂

اول راهنمایی بودم

مامانم چندماه قبلش برام توضیح داده بود که اگر پریود شدم نترسم

منم چون میدونستم به مامانم گفتم اومد برام نوار گذاشت و یادم داد چی کارکنم

و اولین بار در حد سه روز لک بود اما بعد از چندماه که دیگه سیکلم ثابت شد به معنای واقعی میمردم و زنده میشدم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!