چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چه تهدید دردناکی، مطمئنم نی نی یار شکست عاطفی بدی میخوره
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨
آره کاش این قانون عوض بشه اول باید تذکر بدن الکی الکی تعلیق میکنن
یه کاربریه دیگم.تعلیق شد برگردوندم.دوباره بازهمون کاربریم برای یک هفته تعلیق شد.نمیدونم کی باز میشه.اگه این کاربریم هم تعلیق بشه.دیگه نمیام.تا خودش کاربریم رو باز کنه.دیگه سیم کارت نمیخرم.
وای کاربر قدیمی الان سایت شده کنکور نه که بد باشه ولی کلا سایت دیگه قبلا ن ...
دقیقا😔
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
پشیمون نیستم.اگه تا الان تعلیق هم شدم به خاطر دلسوزی بوده.یا درد دل.
وا ...پس چطور تعلیقت کردن
اون موقع که تاپیک درمورد یه چیزی ممنوع بود.من دلسوزی کردم.درموردش حرف زدم.ولی دیگه دلسوزی نمیکنم.یه بار دیگه هم خواستم درد دل کنم نمیخواستم سیاسی بشه ولی کامنت گذاشتن سیاسی شد.